Eskişehirspor o tarihte geri dönüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor o tarihte geri dönüyor!
A
a

Eskişehirspor’da devre arası programı netleşti. Siyah-Kırmızılı takım Ankara TKİ maçı sonrası izne çıktı. Takım 13 Ocak Cumartesi günü tesislerde toplanacak. İşte tüm detaylarıyla Eskişehirspor'un devre arasındaki planları...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un devre arası programı şekilleniyor. Siyah-Kırmızılı takım, Ankara TKİ maçının ardından kısa bir izin sürecine girdi. Takım, 13 Ocak Cumartesi günü tesislerde tekrar bir araya gelecek. 19 Ocak tarihine kadar olan süre içinde antrenmanlar tesislerde gerçekleştirilecek.

Eskişehirspor, 20 Ocak-28 Ocak tarihlerinde Antalya'da bir kampa girecek. Bu süre zarfında hazırlık maçları da oynanacak. Takım, Antalya kampının ardından bir süre daha izne çıkacak ve 30 Ocak'ta tekrar Eskişehir'de toplanacak.

Siyah-Kırmızılılar, ikinci devrenin ilk maçında 4 Şubat Pazar günü Demirspor'u Eskişehir'de konuk edecek. Bu süreçte gerçekleştirilecek olan kamp ve hazırlık maçları, takımın ikinci yarıdaki performansını güçlendirmeye yönelik önemli adımlar olarak değerlendiriliyor. Eskişehirspor taraftarları, takımlarının ikinci devredeki mücadelesini merakla bekliyor.

Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi