Eskişehirspor maçında korkutan an: Açıklama geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçında korkutan an: Açıklama geldi!
A
a

Eskişehirspor'un Demirspor ile yaptığı maçın henüz başında taraftarları korkutan anlar yaşandı. İşte pazar günü oynanan maçta yaşananlar.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Hayrettin Cengiz, Demirspor ile oynanan karşılaşmanın 14’üncü dakikasında sakatlık yaşadı. Saha kenarına gelerek tedavi olan Hayrettin birkaç dakika sonra sahaya dönse de maça devam edemedi. Dakikalar 20’yi gösterirken kendini yere bırakan Hayrettin oyundan çıktı. Hayrettin’in yerine oyuna Ferit Özler dahil oldu. Herkesi korkutan Hayrettin'in yağının burkulduğu, ciddi bir durum olmadığı öğrenildi. 

Eskişehirspor'un yeni transferleri tribünde

Es Es’in yeni transferlerinden Cihan Çimen, Demirspor maçında kadroda yer almadı. İnegöl Kafkas’tan transfer edilen stoper, ayağındaki şişlik nedeniyle sportif sakattı. 30 yaşındaki futbolcu karşılaşmayı VİP tribününden takip etti.

Ercan kızlarıyla kutladı

Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Ercan Kuruçay, Demirspor ile oynanan ve 6-0 kazanılan maçta 3 gol atarak yıldızlaştı. Maçtan sonra kızlarıyla tribünlere giden Ercan, golleri onlara armağan etti. İkraminasu ve Elanur taraftarın önünde takımla beraber sevinç yaşadı.

Yüzleri gülüyor

Eskişehirspor’da 4 Eskişehirli futbolcu, 6-0 kazanılan Demirspor maçı sonrası objektiflere birlikte poz verdi. Hakan Aydemir, Hasan Alp Altınoluk, Uğur Can Semizoğlu ve Erdin Üzer galibiyeti kutlarken, sezon sonu şampiyon olacaklarına yürekten inandıklarını belirtti.
Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi