Eskişehirspor maçına damga vuran çocuk konuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçına damga vuran çocuk konuştu
A
a

Eskişehirspor’un Samsunspor ile yaptığı maçı babasından dinleyen görme engelle çocuk, ES TV yayınına katıldı. Herkesi duygulandıran çocuk, duygularını anlattı.

Sütiş Eskişehir
İhsan Kuş, görme engelli oğlu Kağan Kuş’a maçı anlatırken yayıncı kuruluşun kamerasına takılmıştı. Görüntüyü görünler hayli duygulanmıştı. Baba ve oğlu maça damga vurmuştu. O baba ve oğlu ES TV’de moderatörlüğünü Murat Dağtekin’in yaptığı 90+3 isimli programa katıldı.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yayına ilk bağlanan baba Kuş, “İzmir’de yaşıyoruz. Aslen Eskişehirliyiz. Oğlum 2007 yılında görme engelli olarak doğdu. Tedavi için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Şu anda Ankara’dayım. Ankara Üniversitesi’ne tedavi görmek için geldik. İleride ne olur bulmuyorum. Buradan çıkan sonucu göre hareket edeceğim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Eskişehirspor taraftarı çok büyük bir taraftar. Eskişehir’i çok seviyorum” dedi.

Babaya Eskişehirspor camiasının yardım için hazır olduğu ifade edildi. Baba Kuş, herkese teşekkür etti.

Daha sonra minik Kağan da yayına bağlandı. Stüdyodan “En büyük Eskişehirspor” denilince Kağan ‘Evet, doğru” diye cevap verdi. Minik Kağan ile programcılar şu konuşmayı yaptı.

Stüdyo: En sevindiğin gol hangisiydi
Kağan: En çok sevindiğim gol adaşımın gol attığı andı
Stüdyo: En güzel gol oydu
Kağan: Öyle mi...
Stüdyo: Baban sana anlatmıştır, sen onu hissetmişsindir
Kağan: Evet, ceza sahası falan dedi ama tam çözemedim
Stüdyo: Ceza sahasının köşesinden ters köşeye vurdu
Kağan: Vay beee... Penaltılarda ters köşe yapılır o ceza sahasında yapmış
Kağan, daha sonra Kaan Kanak’tan forma aldığını da söyledi. Kağan duygularını “Maç çok eğlenceliydi. Hem heyecanlıydı hem eğlenceliydi. Beş kere gol dedim. İlk ve en çok gol dediğim maç. Eğer Eskişehir böyle yükselmeye devam ederse Eskişehir burada kalır” diye konuştu.

Kağan istek üzerine stüdyoda bulananlarla birlikte “Es es es ki ki ki eski eski es” diye tezahürat da yaptı. Kağan ve babası, Bolu maçını Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un locasından izlemek üzere davet edildi.


Binde bir ihtimal de olsa

Kağan’ın tedavi olması için Facebook’taki Şehr-i Sevda Grubu harekete geçti. Mehmet Ali Üresin’in Grup’ta yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Değerli Eskişehirspor camiası ve Şehr-i Sevda Ailesi... Her zaman ilklerin takımı, ilklerin taraftarı ve sadece maç günü değil, haftanın her günü, sosyal hayatın içinde şehrimizin en büyük markası Eskişehirspor'umuzu yoğun yaşayan ve yaşatan camia olarak, bu maça İzmir'den gelip takımımıza destek veren bu aile beni çok etkiledi, eminim sizi de etkilemiştir. 90+3 programını sunan Murat Dağtekin ve Serdal Eroy hocamla da az önce paylaştım. Bu görme engelli kardeşimiz için binde bir ihtimal de olsa, ne gerekiyorsa yapalım istiyorum. Hayatını ESES'e adamış olan bir kardeşiniz, abiniz olarak diyorum ki bu kardeşimizin görmesi, bin şampiyonluktan evladır. Tabii ki tıp çare olamıyorsa kimseyi üzmek istemem ama bir ihtimal varsa, ne gerekiyorsa yapalım... Var mısınız?”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tekin tekin 17 Nisan 2018 19:40

Allah sifa versin esesli olmak nasip olmaz herkese kaan kardesimi alnindan opuyorum

0 0 Cevap Yaz
2626 17 Nisan 2018 17:54

İçimizde EsEs aşkı bambaşka.İşte EsEs aşkı.

0 1 Cevap Yaz
Harun bayram Paşalı 17 Nisan 2018 11:20

Bir vatandaş olarak eskişehir sevdalısı ve altyapı topçu babası olarak böyle babalara Allah razı olsun çok duygulandım bu küçük kardeşimize ve hastalara Rapbim acil şifalar versin Dualar ediniz Saygılar Eskişehir sipor

0 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 17 Nisan 2018 11:15

Canım yavrum benim Allah büyük

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi