Eskişehirspor kongresi iptal mi edildi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kongresi iptal mi edildi?
A
a

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'ın açıklamaları sonrasında dün kongre kararı altına imza atan 2 yöneticinin imzalarını geri çektiği öğrenildi. Böylece Eskişehirspor'da kongre de iptal oldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor Başkanı Osman Taş'tan çarpıcı açıklamalar geldi. Basın mensuplarının karşısına çıkarak teknik direktör Fuat Çapa ve yönetici Mustafa Topkaya ile ilgili oldukça ağır açıklamalarda bulunan Osman Taş'ın basın toplantısından sonra dün kongre kararı altında imzası bulunan 8 yöneticiden ikisinin imzasını geri çektiği iddia edildi.

Kongre ile ilgili resmi kararın en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacağı bildirildi. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Onnur 4 Eylül 2019 23:51

Osman başkan yaptığın çok yanlış. Sen kaynak falan bulamazsın. Klüp ayağa kalkacak ve sen destek olman gereken yerde köstek oluyorsun. Senin derdin para koparmak başka bir şey değil

0 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 4 Eylül 2019 23:06

Yeter artık gidin boş iş yapmayın boş konusuyosunuz Osman kardeşim kulubun önünü ac lutfen

0 4 Cevap Yaz
Volkan26es 4 Eylül 2019 21:41

Istifa ettiğin gün varsa talip önünü açarız buyursun gelsin demedinmi osman başkan? Zaten sorunda bu verdiğin hiç bi sözü icraata gecirmiyosun. Diyelimki devam ettin saniyomusun seyirci maçlara gelip destek olacak. Taraftarıda bölme osman başkan. Senin oraya çıkmanda taraftarın destegide çok. Şimdi senden isteniyo ki işi yokuşa sürme. Güzelce bırak osman başkan. Yorma kimseyide taraftarın hala bi osman abisi osman başkanı olarak kal. Yaptığın hizmetlerlede güzel hatırlayalım seni..

0 4 Cevap Yaz
Eses 4 Eylül 2019 18:56

Le bi birak git adam talip birak bi eksi daha yiyeceğiz

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi