Eskişehirspor Jesse krizini aştı! Lisansı çıkıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Jesse krizini aştı! Lisansı çıkıyor!
A
a

Eskişehirspor yönetimi transfer yasağının kalkmasının ardından sezon başında lisans çıkaramadığı futbolculara tek tek lisans çıkarıyor. Son olarak kulübüne ödeme krizi yaşanan Jesse de Eskişehirspor'da kalıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da sezon başında Sırbistan Süper Ligi takımlarından FK Napredak Krusevac takımından transfer edilen Jesse Sekidika’nın bonservisi, Sırp kulübüne olan borç nedeniyle çıkartılamıyordu. Akşam saatlerinede çok sıkı çalışan Eskişehirspor yönetimi krizi aştı ve Jesse Eskişehirspor'da kaldı.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Hasan Hüseyin Köksal Twitter hesabından "Jesse ah jesse o sene bu sene dedik cumartesi artık söz taraftarda Kaan ay başkanlığında Yeni yönetim gereken i sonuna kadar yapmıştır herkese hayırlı olsun @Eskisehirspor" ve "Jesse bu ligin en çok konuşulanı olacak bütün taraftarımıza hayırlı olsun birazdan lisansı düşer" açıklamasıyla duyurdu.

Transfer penceresinin açılması sayesinde, sezon başından bugüne kadar bonservisleri çıkartılamadığı için Siyah-Kırmızılı formayı giyemeyen futbolculara gün doğarken, yönetim ilk hayal kırıklığını Jesse’de yaşamıştı. Başkan Halil Ünal tarafından sezon başında Sırbistan Süper Ligi’nden transfer edilen orta saha oyuncusu Jesse Sekidika’nın, kulübüne ödenmeyen 60 bin Euro bonservis bedeli yüzünden oyuncunun bonservisi çıkartılamıyordu. Konuyu çözmek için çalışmalara başlayan yönetim maddi kaynağı sağladı ve Jesse Eskişehirspor'da kaldı.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan 31 Ocak 2019 23:43

Tahtayi nasıl açtığınız belli değil hadi açtiniız durumunuz ortada tuhaf tuhaf imzalar attiriyorsunuz ligemi cikacaksiniz elinizde pırlanta gibi çocuklar vardı şimdi sezgin Kıvanç emre gibi adamlar yüzünden bu çocukları harcayavaksiniz seneye 15 milyon gelir elde edersiniz bu parayı kime nasıl taksim edeceksiniz Bu işler parayla oluyor showla kralıni a.gücü başkanı yapiyor ligde kalsa bile geçmiş ols

1 0 Cevap Yaz
EsEs...EsEs.. 31 Ocak 2019 22:57

İyi transfer..Takım için bir güç.

0 1 Cevap Yaz
bilek26 31 Ocak 2019 22:29

bugünün en güzel haberi birde kaleci lazım tamam olur

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi