Eskişehirspor ilk ciddi maçta büyük şok yaşadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ilk ciddi maçta büyük şok yaşadı!
A
a

Eskişehirspor, 17. haftada Sincan Belediyespor deplasmanından 1-1 beraberlikle ayrıldı ve zirve takibinde puan kaybı yaşadı. Ankara 15 Temmuz Milli Birlik Stadı'nda oynanan mücadelede Eskişehirspor, Hakan Aydemir'in golüyle öne geçse de, galibiyeti koruyamadı ve 2 puanı sahada bıraktı. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor 17’nci haftada Sincan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ankara’da vasatı aşamayan Es Es, Hakan Aydemir’in golüyle 1 puanı zor kurtardı. 

Sincan daha etkiliydi

Maça ev sahibi etkili başlayan taraftı. İlk dakikada Sincan ekibinde Özcan Gençoğlu şutunu çekmek istese de Beytullah Çamurlu soğukkanlılıkla rakibinin şutuna engel oldu. Sincan, 18. dakikada Canberk ile gole yaklaştı. Savunmada Beytullah ile karşı karşıya kalan Canberk Beyrullah’ı geçerek şutunu çekti ama İhsan Turgut kalesini gole kapattı. 

Eşitlikle tamamlandı

Dakika 31’de Sincan aradığı golü buldu. Osman Talha’nın ceza sahası içinde gönderdiği topa iyi yükselen Canberk Özçakır kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Es Es ilk yarının son dakikasında 45+3’te eşitliği yakaladı. Sergen Şakirler sol kanattan ceza sahası içine taşıdığı topu Hakan Aydemir’e aktardı. Hakan bu asisti geri çevirmedi ve skoru eşitleyen golü attı. 

Turgut farkı önledi

İkinci yarıda Es Es oyunu rakip alanda oynamak isterken bir türlü pozisyon bulamadı. Maçın son 10 dakikasında ise ev sahibi Sincan çok net gol pozisyonları yakaladı. 82’de Ünal Erkeç’in vuruşunu son anda kaleci Turgut dışarıya çeldi. 83’te önce Eren sonra Canberk’e gol şansı tanımayan Turgut, 90’ncı dakikada savunmanın hatasından faydalanan Özcan’ın net gol pozisyonunda kaleyi gole kapattı. 

Hakan’ın golü puanı getirdi

Eskişehirspor’da Ercan Kuruçay’ın sakatlığı nedeniyle oynayamadığı Sincan Belediyespor maçına Hakan Aydemir ilk 11’de başladı. Forvet olarak görev yapan Hakan 45+3’te Sergen Şakirler’in asistini geri çevirmedi. Es Es’in maçtaki golünü atmayı başaran deneyimli futbolcu büyük mutluluk yaşadı. Hakan Aydemir maçın son dakikalarında yerini Hasan Alp’e bıraktı. 
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gökhan çatal 26 Şubat 2024 23:50

Polatliya çelme takacak Eskişehirde takım yok galiba.....

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi