Eskişehirspor için umutlar tükeniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için umutlar tükeniyor
A
a

Eskişehirspor yarın olağanüstü seçimli kongreye gidecek. Transfer yasağını kaldıramayan Siyah Kırmızılı kulübe aday olan da çıkmadı

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor yarın olağanüstü seçimli kongreye gidecek. Transfer yasağını kaldıramayan Siyah Kırmızılı kulübe aday olan da çıkmadı. Belirsizlik içinde yaşam mücadelesi veren Es Es’te artık umutlar tükenme noktasına geldi. 

Aday yok

6 Ocak’ta yapılan genel kurulda çoğunluk sağlanmadığı için Eskişehirspor’un olağanüstü seçimli genel kurulu yarına ertelenmişti. Siyah Kırmızılı kulüpte yarın yapılacak olan kongrede çoğunluk aranmayacak. Ancak kongre öncesinde kulüpte büyük bir belirsizlik ortamı oluşmuş durumda. Mevcut başkan Mehmet Şimşek aday olmadığını ve transfer yasağını kaldırmak için son 6 dosyada tıkandıklarını söylemişti. 

İş divana kalabilir

Ne yazık ki yarınki kongre için şehirde hiçbir hareketlilik yaşanmadı. Eskişehirspor yine sahipsiz bir şekilde kongreye gidecek. Yapılacak olan kongrede liste çıkmaması halinde yetki divan kuruluna verilecek. Divan kurulunun ise başta şehrin ileri gelenleriyle bir araya gelip güçlü bir yönetim oluşturmak için girişimlerde bulunacağı öğrenildi. Es Es’te yarın yapılacak olan kongre saat 16.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 11 Ocak 2023 20:18

Divan kurulana kalması daha iyi brlki şehrin ileri gelenlerinden zengin olanlarından birisi sahip çıkar, Eti Eskişehirspor olacak klüp bence olması da gerekiyordu en başta

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi