Eskişehirspor için umutlandıran açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için umutlandıran açıklama!
A
a

Eskişehirspor’un Seçimli Genel Kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 24 Kasım tarihine ertelendi. Önümüzdeki hafta yapılacak olan kongrede Rıza Soydaş’ın başkan olması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da adı sık sık başkanlık için Rıza Soydaş, ertelenen kongre öncesi açıklamalarda bulundu. Soydaş futbolculara ve taraftara seslenerek, “İçleri rahat olsun, Eskişehirspor’u sahipsiz bırakmayız. Çalışmalarımız var. Eskişehirspor’u yaşatmak için geleceğiz” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR'U SAHİPSİZ BIRAKMAYIZ

ES TV’ye konuşan Soydaş, “Eski başkanlarımızla, yöneticilerimizle görüştük. Kulübün 180 milyon borcu var. Biz adayız dediğimizde bu borcu üstlenmiş olacağız. Böyle bir paramız yok. Biz Eskişehirspor’u yaşatmak için geleceğiz. Siyasilerden destek olanlar var, şehrin önde gelenlerinden destek verenler var. Eğer aday çıkmazsa biz kulübü yaşatmak adına Eskişehirspor’u sahipsiz bırakmayız. İlla biz göreve geleceğiz diye bir şey yok. Kazım Kurt, bize çok destek veriyor. Sabah 7’den gece 12’ye kadar bizimle konuşuyor. Benim adım geçtiğinden bu yana 60 kişi arayıp ‘yönetime geleyim para vereyim’ diyor” dedi.

GÖRÜŞMELERİM OLACAK

“Yarın(bugün) Aktif Bank ile görüşmem olacak. Ama bizi aşağıya indirmeye çalışanlar oluyor. Bunlar umurumda değil” diyen Soydaş, “Bunlar hep olacak ama bunlarla baş edeceğim. Eskişehirspor’a herkes para vermiş. Ama nereye gittiklerini bilmiyorlar. Dipsiz bir kuyu görüyorlar ama biz bunları düzelteceğiz. Aktif Bank bize diyor ki size para vermeyiz, futbolculara veririz diyor. FIFA’daki dosyalarınıza ödeme yapalım diyorlar. Ciddi sponsorluk görüşmelerimiz var. Futbolcu kardeşlerimizin ve taraftarımız içi rahat olsun, aday çıkmazsa biz kulübü sahipsiz bırakmayız” ifadelerine yer verdi.

Kazım Kurt'tan olay Eskişehirspor iddiası
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Misafir 18 Kasım 2019 13:44

aktifbanktan para cekip borc ların öncelikli olanların ödemelerini yapip kulubün borc ve geleceğini daha da kötülük icin neler yapabilirizin yollarıni arayacaklar gibi geldi bana

0 6 Cevap Yaz
es es 18 Kasım 2019 12:47

bunlar kimse açıklayın her kes bunu söylüyor bizde bilelim bunları tüm eskişehir bilsin. es es bu duruma getirenlerin başında ünal ve hoşcan ortalarda yoklar para bitti onlar gitti.Onları taraftar allaha havale etti. sayın soydaş yönetime gelirseniz lütfen bu taraftar birliklerinin başındakileri başta diri yi kulübün onünden geçirmeyin. Yarın sizede eski başkan ay a yaptığını yaparlar. En büyük zararı onlar veriyor .

0 8 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 18 Kasım 2019 12:25

60 kişi arayıp para vereyim diyorsa yırttık demektir. 2 şer milyon tl verseler 120 milyon eder ve bu sene süper lige çıkarız. 1 er milyon tl verseler 60 milyon tl yapar ve bu sene play off oynarız, 500 er bin lira verseler play off u zorlarız,250 şer bin tl verseler 15 milyon yapar ki o zamanda bu seneyi sorunsuz bir biçimde tamamlarız. Ziyaaaaaaaaaaa

1 6 Cevap Yaz
Yorumcu 18 Kasım 2019 12:19

Eskişehirspor ne zaman Rıza Çalımbayı gönderdi işte o zaman küme düştü

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi