Kazım Kurt'tan olay Eskişehirspor iddiası

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Kazım Kurt'tan olay Eskişehirspor iddiası
A
a

Eskişehirspor’un dün ertelenen kongresine katılan tek siyasi isim yine Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt’tu. Kurt ES TV’ye yaptığı açıklamada, “Bu taşın altına elimi koyarım diyen gençleri engelliyorlar. Bu gücü herkes biliyor. Onlar isterse çoğunluk sağlanıyor, istemezse sağlanmıyor” diyerek tepki gösterdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: ES TV’ye konuşan Başkan Kurt, “Eskişehir gibi yılların futbol merkezi olan bir şehirde. Eskişehirspor gibi bir markanın, bu hallere düşmesi utanç verici. Sorumluların sorumlu gibi davranması gerekiyor. Şuanda kadar bir liste oluşturulamadı. Bu listenin oluşmasını birileri engelledi. Bu taşın altına elimi koyarım diyen gençleri engelliyorlar. Bu gücü herkes biliyor. Çok şey söyleyebilirim ama emin olamadığım için konuşmuyorum. Bu duruma herkesin üzülmesi gerekiyor” dedi.

Rahat uyumasınlar

Kurt son olarak, “Bin tane üyeyi kim yaptıysa onların üzülmesi lazım. Onlar isterse çoğunluk sağlanıyor. İstemezlerse sağlanmıyor. Ne oldu. Bugün çoğunluk sağlanmadı. Ben iyi bir yönetim oluşması için çalıştım. Kim başkan olduysa destek oldum. Kim ben adayım diyorsa yine destek olurum. Ben Eskişehirspor’a bir kurum olarak bakıyorum. Gençler aday olmak için ortaya çıkıyor. ‘Onun 30 milyonu 50 milyonu yok olmaz’ diye engel olanlar var. Şu anki durumun sorumluları rahat uyamasın” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 19 Kasım 2019 08:04

problem üye sayısının çokluğu değil ki konu saptırılmasın sadece ilk toplantıda çoğunluk oluşmadığı için üye sayısı gündeme geliyor o üyeler isterse gelirdi gelmiyorsa sıkıntı sadece emir bekleyenlerde değil demek ki, ilk toplantıda çoğunluk olmaz algısını bütün şehir yerleştirdi bunun kırılması lazım.

0 0 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 18 Kasım 2019 10:25

500 lira veren elini kolunu sallayan herkezi kulübe üye yaptınız 1000 tane üye nedir ya eskisehirspora üyelik bu kadar ucuz olmamali şimdi herkes söz sahibi oldu çoğunluk sağlanmasını bekle simdi vah esesim kimlerin eline kaldın...

1 6 Cevap Yaz
Selim 18 Kasım 2019 10:02

Sorumlu berber.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi