Eskişehirspor için güç birlikteliği

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için güç birlikteliği
A
a

Eskişehirspor'da Yüksek Divan Kurulu toplantısında camiada birlik ve beraberliğin oluşturulması ve kulübe gelir getirecek projelerin hayata geçirilmesi konularında mutabakata varıldı

Sütiş Eskişehir
KURUL OLUŞTURULDU
Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yapılan toplantıya Kulüp Başkanı Halil Ünal, Yönetim Kurulu üyeleri, Kurucu Başkan Aydın Begiter ile Divan Kurulu üyeleri, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, şehrin önde gelen iş adamları katıldı. Gerçekleşen toplantıda, Eskişehirspor’un devamlılığını sağlamak amacıyla Yüksek Divan Kurulu oluşturuldu. 

BEGİTER BAŞKAN OLDU
Kurucu Başkan Aydın Begiter Yüksek Divan Kurulu’nun ilk başkanı oldu. Begiter önderliğindeki yüksek divan kurulu Ali Eldem, Özcan Özgür, Nejat Banaz ve Hüdai Doğu’dan oluşan Yüksek Divan Kurulu oluşturuldu. Toplantıda konuşan Aydın Begiter, “Eskişehirspor’un da böyle bir kurula ihtiyacı vardı. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bu kurul Es Es’e fayda sağlayacak” dedi. 

Tüm şehir kenetlensin
Toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Halil Ünal ise “Burada Eskişehirsporumuzun devamlılığını sağlamak amacıyla Yüksek Divan Kurulu oluşturuyoruz. 1965 yılından geldiğimiz bugüne kadar emeğini kahrını çeken emeği geçen herkese teşekkür ederim. Anadolu’ya örnek olmuş bir camiayız. Her başarının temelinde birlik beraberlik yatıyor. Onurlu, gururlu mücadele ile tüm şehir, güç birlikteliği ile Eskişehirsporumuzu layık olduğu Süper Lig’e çıkaralım” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi