Eskişehirspor için flaş gelişme: 24 Aralık’ta…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için flaş gelişme: 24 Aralık’ta…
A
a

Eskişehirspor'un ve taraftarın merakla beklediği maç tarihleri açıklandı. İşte yeni takvime göre Eskişehirspor'un maç günü ve saati...

Sütiş Eskişehir
Ertelenen liglerin akıbeti belli oldu. Ligler 19 Aralık Salı günü başlayacak. Demirspor 19 Aralık Salı günü Kaynaşlı ile karşılaşacakken 20 Aralık Çarşamba günü ise Es Es, 1926 Polatlı ile ve Yunusemrespor ise Karadeniz Ereğli ile mücadele edecek.

Liglerin akıbeti belli oldu

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırıda bulunmuş, TFF ise maçları süresiz olarak erteleme kararı almıştı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi geçtiğimiz gün tüm liglerin 19 Aralık Salı günü başlayacağını açıkladı.

Soru işaretleri oluşmuştu

TFF başkanının açıklamasının ardından kafalardaki soru işaretleri sürdü. Büyükekşi alt ligler ve amatör ligler için net bir şey belirtmedi ve amatörlerde belirsizlik devam etti. Eskişehirspor, Eskişehir Demirspor ve Yunusemrespor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de maçların bu hafta sonu (16-17 Aralık) kesin olarak oynanmayacağı biliniyordu. 

Maçlar 19-20 Aralık’ta

Belirsizliğin Perşembe günü netliğe kavuşacağı ifade edilmişti. Dün ise beklenen açıklama geldi. Bölgesel Amatör Lig’de maçların tekrar ne zaman oynanacağı açıklandı. Buna göre ligde maçlar bu hafta sonu (16-17 Aralık) oynanmayacak. Demirspor 19 Aralık Salı, Es Es ile Yunusemrespor ise 20 Aralık Çarşamba günü maçlarını oynayacak.

Eskişehirspor’un ilk devrede kalan maçları

20 Aralık Çarşamba
1926 Polatlıspor-Eskişehirspor

24 Aralık Pazar
Eskişehirspor-Geredespor

31 Ocak Pazar
Çilimli BLD-Eskişehirspor

7 Ocak Pazar    
Eskişehirspor-Ankara TKİ
Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi