Eskişehirspor için büyük şans: Farkı açmak istiyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için büyük şans: Farkı açmak istiyor
A
a

Bölgesel Amatör Lig'de, ilk yarı, 7 Ocak Pazar günü gerçekleşecek maçlarla sona erecek. Lider Es Es, taraftarı önünde Ankara TKİ'yi ağırlayacak. Şimşekler, güçlü rakibini mağlup ederek ilk yarıyı galibiyetle tamamlama hedefini taşıyor. Peki neler olacak? Eskişehirspor farkı açabilecek mi? Detaylar haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de ilk yarı 7 Ocak Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak. Lider Es Es taraftarı önünde Ankara TKİ’yi ağırlayacak. Şimşekler dişli rakibini yenerek ilk yarıyı galibiyetle kapatmayı hedefliyor. 

Taraftar 3 puan istiyor

Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta çok kritik bir galibiyet alan Eskişehirspor, Çilimli Belediyespor’u devirmişti. Liderliğini sürdürmeyi başaran Kırmızı Şimşekler, taraftarının yüzünü güldürdü. Es Es, 7 Ocak Pazar günü ilk yarının son karşılaşmasına çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip sahasında konuk edeceği Ankara TKİ’yi yenerek taraftarının önünde ilk yarıyı lider tamamlamayı hedefliyor. 

Ankara TKİ dikkat çekiyor

Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada iki takımın performansları dikkat çekiyor. Lider Es Es, iç sahada şimdiye kadar oynadığı 5 karşılaşmanın 4’ünü kazanırken 1 maçta mağlup oldu. Eskişehirspor’un rakibi Ankara TKİ ise deplasmanda topladığı puanlarla dikkat çekiyor. Ankara ekibi 5 deplasman maçından 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Eskişehirspor, zorlu maçı kazanarak Ankara TKİ ile puan farkını 5’e çıkarmak istiyor. 

Savunmada forma kimin olacak?

Bölgesel Amatör Lig’in 13’üncü haftasında 7 Ocak Pazar günü Ankara TKİ’yi ağırlayacak olan Eskişehirspor’da savunma hattında kim forma giyeceği merakla bekleniyor. Arda Kartal’ın cezalı olması nedeniyle Teknik Direktör Levent Kartop son maçta şans tanıdığı Beytullah Çamurlu ile Kaan Dorak’a şans vermesi bekleniyor. Ayrıca sakatlığı biten Erdin Üzer de bu maçta forma şansı bekliyor. 

Eskişehirspor tam kadro çalışıyor

7 Ocak Pazar günü sahasında Ankara TKİ’yi ağırlayacak olan Eskişehirspor bu maça tam kadro hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta sportif sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Erdin Üzer, Erkut Şentürk, Serdar Sudun, Doğukan Bülbül ve Hakan Aydemir’in tedavileri tamamlandı. 5 futbolcu Ankara TKİ maçının hazırlıklarına katılırken, Teknik Direktör Levent Kartop bu maça tam kadro çıkılmasından ötürü bir hayli mutlu…

Son dakikalarda puanı kurtardılar

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Ankara TKİ geçtiğimiz hafta sahasında Alaplı Belediyespor’u ağırladı. Ankara temsilcisi bu karşılaşmadan 1 puanı son dakikada kurtardı. 23’üncü dakikada 1-0 geriye düşen Ankara TKİ, 44’te kalesinde bir gol daha gördü ve ilk yarıyı 2-0 geride kapattı. 70’nci dakikada Rıfat ile farkı 1’e indiren Ankara TKİ,  90+8’te attığı golle sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı. Ankara ekibi ligin 13’üncü haftasına 25 puanla 3’üncü sırada başlayacak. 

Tüm planlar galibiyet üzerine

Eskişehirspor, 7 Ocak Pazar günü oynayacağı Ankara T.K.İ karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Çilimli Belediyespor’u deplasmanda yenerek çok önemli bir galibiyet alan Şimşekler, gözünü şimdi Ankara ekibine çevirdi. Antrenör Levent Kartop önderliğinde çalışmalarını sürdüren ekip tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor. Koşu ve ısınma turuyla başlayan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti. Siyah Kırmızılı ekipte futbolcuların bir hayli hırslı olduğu gözlendi. 
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi