Buradan geri çekilmek yok! 

Teknik Direktör Önder Karaveli başkanlığında çalışan kırmızı şimşekler, zorlu Alaplı deplasmanına hazırlanıyor. 

22 Mart 2024 09:22
A
a
Sütiş Eskişehir
Teknik Direktör Önder Karaveli başkanlığında çalışan kırmızı şimşekler, zorlu Alaplı deplasmanına hazırlanıyor. 
Bir futbol seyircisi olarak yıllar içinde tecrübe ettim ki her sezonun dönüm noktası olan bir maç oluyor. Öyle bir maç ki ligin kaderini belirliyor.
İşte Alaplı Belediyespor – Eskişehirspor maçı BAL Ligi’nin 6’ncı grubunda böyle bir maç olacak.
Şampiyonluk yolundaki rakibimiz Alpu Belediyesi, muhtemelen haftayı kayıpsız kapatacağı için, Alaplı deplasmanında puan kaybetmemiz durumunda işimiz mucizelere kalır.
Öte yandan Alaplı deplasmanında kazanırsak, Alpu Belediye ile aramızdaki fark kapanmayacak olsa bile moral üstünlük bizim lehimize döner. Biz bu maçı kazanırsak, artık rakibimiz Alpu, her maçına bacakları titreyerek çıkar ve mutlaka ilerleyen haftalarda kaybeder.
Dolayısıyla Alaplı maçı ligin dönüm maçı olacak.
Üstelik sadece bu sezonun dönüm maçı da değil, Eskişehir’in de dönüm maçı olacak.
Çünkü yıllardır küme düşüyoruz. Hatta pandemi döneminde küme düşmemiz iptal olmasına karşın gidip bir kere daha küme düşmeyi becermiştik. Anlayacağınız paraşütsüz çakılıyoruz.
Yani öyle bir savaştayız ki, yıllardır yenile yenile, toprak kaybede kaybede geri çekiliyoruz.
Ancak artık buradan geri çekilmek yok! İşte burası savaşacağımız son mevzi!..
Bu gidişe “Dur!” demek için aşağı gidişe tersine çevirmemiz ve yeniden profesyonel liglere çıkmamız lazım. O yüzden Alaplı maçı çok önemli. Ben taraftarımızın bu deplasmanda futbolcularımızı yalnız bırakmayacağına eminim.

Seçimler aşırı pahalı oldu 

Bağımsız olarak Büyükşehir Belediye başkanlığına adaylığını koyan Kasım Karakaş, 100’den fazla seçim afişinin yırtıldığını söyledi ve bu durumu protesto etmek için seçimler bitene de valilik önünde her gün oturma eylemi yapacağını söyledi.
“Valilik’in konuyla ne ilgisi var?” diyebilirsiniz. Sayın Karakaş, afişlerini tahrip edenlerin MOBESE kayıtlarına takılması gerektiğini, suçluların bulunması için Emniyet güçlerinin öz verili bir şekilde çalışmadığını ileri sürdü. Yani Sayın Karakaş suçu valiliğe atmıyor, suçluları yakalayamadıkları için kızıyor.
Öncelikle Sayın Karakaş’ın bütün dikkatleri üzerine çektiğini kabul etmek gerekir. Hele ki bir mağduriyetle anılmak seçim öncesi işine yarayacaktır. Tebrik ederiz.
Öte yandan Kasım Karakaş’ın yerinde ben de olsam afişlerim yırtıldığı için ben de üzülürdüm. Çünkü seçim çalışmalara akıl almayacak kadar pahalı oldu. Hele ki Karakaş gibi bağımsız olarak seçime girenlerin belini bükecek kadar ağır seçim masrafları var.
Maalesef seçimler parası olmayanların altından kalkamayacağı bir iş oldu. Bu açıdan baktığınız zaman gerçekten seçimlerin adaleti kaçtı diyebiliriz. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Onur 22 Mart 2024 17:31

Polatlı olacaktı düzeltin lütfen

0 0 Cevap Yaz
İbrahim 22 Mart 2024 09:43

Alpu Belediyesi de nedir? Polatlı olmasın...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi