Eskişehirspor için Ankara'da kritik sınav

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor için Ankara'da kritik sınav
A
a

Eskişehirspor'un Bölgesel Amatör Lig'deki (BAL) liderlik yolculuğu, hız kesmeden devam ediyor. Sezonun ikinci yarısına başarılı bir başlangıç yaparak üst üste 3 galibiyet elde eden Eskişehirspor yarın Sincan Belediyespor’un konuğu olacak. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
BAL’da liderlik koltuğunda oturan Eskişehirspor yarın ligin 17’nci haftasında Sincan Belediyespor’un konuğu olacak. Es Es, Ankara’da kazanıp liderliğini sürdürmek istiyor. 

Kazanmak şart

Sezonun ikinci yarısına 3’te 3 yaparak başlayan Eskişehirspor mücadele ettiği 6. Grup’ta 38 puanla ilk sırada yer alıyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırmızı Şimşekler, ligin 17’nci haftasında yarın Ankara’da kritik bir maça çıkacak. Siyah Kırmızılı ekip ligde 25 puanla 9’uncu sıradaki Sincan Belediyespor’un konuğu olacak. 

Zorlu periyot başlıyor

Favori olarak çıktığı Demirspor ve Yunusemrespor karşılaşmalarında hata yapmayan Eskişehirspor’un zorlu periyodu Sincan Belediyespor maçıyla başlamış olacak. Pazar günü Ankara’da ki deplasmandan galibiyetle dönmek için Teknik Direktör Levent Kartop planlarını yapmış durumda. Kartop, kritik mücadelede talebelerine inanıyor. 

Bugün yola çıkacaklar

Yarın saat 14.00’te 15 Temmuz Milli Birlik Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele için Eskişehirspor bugün yola çıkacak. Şimşekler sabah yapacağı antrenmanın ardından takım otobüsüyle Sincan’a giderek konaklayacağı otele yerleşecek. Sincan Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşmasını Mustafa Demir yönetecek  ve ES TV’den canlı yayınlanacak. 

Kerem ve Sezer oynamayacak

Sincan Belediyespor maçı öncesi Eskişehirspor’da 2 eksik bulunuyor. Orta saha oyuncuları Kerem Eryılmaz ve Sezer Akyüz yarın oynanacak kritik maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara çıkamayan futbolcuların önümüzdeki hafta Kaynaşlı Belediyespor’a karşı oynaması bekleniyor. Sportif sakatlığı geçen stoper Kaan Dorak ise süre verilirse oynayabilir.

İlk maçı Es Es kazanmıştı

Yarın karşı karşıya gelecek olan Sincan Belediyespor-Eskişehirspor sezonun ilk yarısında 5 Kasım 2023 tarihinde karşı karşıya gelmişti. 4’üncü haftada Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Eskişehirspor 28’inci dakikada Kaan Dorak, 35’inci dakikada ise Sergen Şakirler’in golleriyle 2-0 kazanmıştı. 

Sincan ligde kalmak istiyor

Sincan Belediyespor, sezonun ilk yarısında istediği gibi bir ilk devre geçiremedi. Puan kayıpları yaşayan Ankara takımı zirveden koptu. Şu an lider Eskişehirspor’un 13 puan gerisinde kalan ekibin hedefi 4 Ankara takımı içinde orta sıralarda kalıp önümüzdeki sezon da BAL’da mücadele edebilmek. Bu anlamda Gölbaşı ile yarışta olan Sincan, ligi Gölbaşı’nın üstünde tamamlamak istiyor.




 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi