Eskişehirspor'dan 44 transfer!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan 44 transfer!
A
a

2023 yılı geride kalırken Eskişehirspor geride bıraktığımız yılda yaptığı transferlerle dikkat çekti. Başkan Erkan Koca önderliğindeki Şimşekler, toplam 44 futbolcuyu transfer etti. İşte Eskişehirspor kadrosuna katılan o isimler...

Sütiş Eskişehir
2022-2023 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Eskişehirspor, ara transfer döneminde 4 sezon süren transfer yasağının kaldırılarak büyük sevinç yaşamıştı. Es Es ara transfer döneminde tam 20 futbolcuyu kadrosuna dahil etti. Siyah-Kırmızılı yönetim, iki kaleci, yedi defans, altı orta saha ve beş forvetle anlaşmaya vardı. Kısa süre içinde yapılan 20 transfer fayda sağlamadı ve Eskişehirspor 3. Lig’de küme düştü. 

 24 transfer yapıldı

Bölgesel Amatör Lig’e düşen Eskişehirspor yeni sezonda (2023-2024) hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Yönetim vakit kaybetmeden transfere başladı. Geçtiğimiz sezondan Barış Memiş, Serdar Sudun ve Hasan Alp Altınoluk’u kadroda tutan yönetim diğer tüm oyuncularla yollarını ayırdı. Yönetim 24 yeni futbolcuyu kadroya katıp adeta sıfırdan takım kurdu.

Yine takviye yapılacak

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) grubun lideri olan Eskişehirspor, ilk devrenin son maçında 7 Ocak Pazar günü Ankara TKİ takımını konuk edecek. Şimşekler kazanıp devreyi lider bitirmek istiyor. Edinilen bilgilere göre yönetim devre arasında takviye yapacak. Bu konuda Ankara TKİ maçı sonrası yönetim-teknik heyet toplantılarının başlaması bekleniyor.

ARA TRANSFERDE GELEN 20 İSİM 

Kayacan Erdoğan. Enes Sancar Şahin, Furkan Korkut, İsmet Kavuştu, Mustafa Çağlayan, Tufan Kelleci, Berke Kılıç, Mehmet Taşçı, Ömer İnan, Alaattin Hamza Ok, Serdar Sudun, Can Bayırkan, Furgan Polat, Arda Yumurtacı, Ayberk Altan, İlker Sayan, İsmail Haktan Odabaşı, Barış Memiş, Ahmet Hakan Şahin, Melih Bostan.

SEZON BAŞI GELEN 24 İSİM 

İhsan Turgut Kirveli, Adem Ağaoğlu, İlksen Kuttekin, Kaan Aşnaz, Ferit Özler, Erdin Üzer, Beytullah Çamurlu, Hayrettin Cengiz, Resul Karakoyun, Sezer Akyüz, Kerem Eryılmaz, Doğukan Bülbül, İsmail Palta, Can Kılıç, Sergen Şakirler, Fatih Çakır, Erkut Şentürk, Hakan Aydemir, Ercan Kuruçay, Yunus Çetin, Berke Çelik, Arda Kartal, Kaan Dorak, Koraycan Akbaş.
 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 4 Ocak 2024 10:56

Nicelik değil nitelik. O kadar para döküldü, bir dünya adam geldi. Takım hala saçma sapan bir oyun oynuyor. Ne bir takım oyunu var, ne bir sistem var, ne bir ruh var.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi