Eskişehirspor'dan 169 takım arasında müthiş başarı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'dan 169 takım arasında müthiş başarı
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Eskişehirspor şimdiye kadar gösterdiği performansla 169 takım arasında ilk 3’e girdi. Şimşekler, Nilüfer Belediyesi ve Yozgat Bozokspor ile birlikte adından söz ettiriyor.

Sütiş Eskişehir
BAL’da bu sezon 12 grupta 169 takım yarışıyor. Ligde 12 takım, 3. Lig’e çıkmak için kıyasıya bir yarış veriyor. Şimdiye kadar gruplarında gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çeken takımlar ön plana çıktı. BAL’da en dikkat çeken takım 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer
Belediyespor. Bursaspor’un efsane ismi Pablo Martin Batalla’nın çalıştırdığı Nilüfer ekibi, oynadığı 9 maçın 9’unu da kazanmayı başardı. Nilüfer ekibi, şu an BAL’ın en başarılı takımı konumunda.

ESKİŞEHİRSPOR YENİLMEDİ

Eskişehirspor, ligde namağlup lider ilerliyor. Teknik Direktör İbrahim Baş önderliğinde Siyah Kırmızılı ekip bu sezon oldukça iddialı bir kadro oluşturdu. Çoğu zaman istediği performansı gösteremese de Siyah Kırmızılı ekip istediği sonuçları aldı. Es Es, BAL 6. Grup’ta oynadığı 9 maçın 8’ini kazanıp 1’inde sahadan beraberlikle ayrıldı. Sincan Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve Alaplı Belediyespor’u gol yemeden mağlup eden Es Es, ligde adından söz ettirmeye devam ediyor.

YOZGAT BOZOK GÖZ KIRPIYOR

BAL 11. Grup’ta yer alan Yozgat Bozokspor, geride kalan 9 maçın 8’ini kazanıp 1’inde sahadan beraberlikle ayrıldı. Yozgat ekibi takipçisi 12 Bingölspor’un 3 puan önünde lider. Malatyaspor ve Hacılar Erciyesspor’un 17’şer puanı bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Erzincan Ulalar takımına konuk olan Yozgat Bozokspor, 28’inci saniyede Mustafa Değirmenci ile BAL tarihinin en erken gollerinden birine imza atmıştı. 

7 TAKIM BAL’DA NAMAĞLUP

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 12 grup üzerinden yapılan istatistiklerde 7 takımın namağlup ilerlediği görülüyor. 3. Grup’ta Nilüfer Belediyespor, 6. Grup’ta Eskişehirspor, 11. Grup’ta Yozgat Bozokspor, 3. Grup’ta Yalova Yeşilova, 5. Grup’ta Muğlaspor, 7. Grup’ta Niğde Belediyespor ve yine aynı grupta Akşehirspor yoluna namağlup devam ediyor.

 
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi