Eskişehirspor'da Yücel İldiz bombası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Yücel İldiz bombası!
A
a

Eskişehirspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın ayrılmasının ardından, teknik adam arayışını sürdüren Başkan Sinan Özeçoğlu’nun, başta Yücel İldiz olmak üzere Nihat Kahveci, Engin İpekoğlu ve Erhan Altın gibi isimlerle temasa geçtiği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Özeçoğlu görüşmelere başladı
Eskişehirspor’da, Teknik direktör Sergen Yalçın’ın görevi bırakmasının ardından, gözler yeni teknik adamın kim olacağına çevrildi.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, yarın oynanacak Gazişehir maçı için teknik Sorumlu Hüsamettin Türkkan’a görev verirken, diğer taraftan da, teknik direktör adayları ile görüşmelere başladı.

Aldığımız bilgilere göre öncelikli olarak Teknik direktör Yücel İldiz ile görüşen Başkan Özeçoğlu’nun görüşme listesinde, Nihat Kahveci, Engin İpekoğlu ve Erhan Altın gibi isimler de bulunuyor.

Öte yandan Sporundibi.com'da yer alan habere göre Eskişehirspor'un ilk tercihi Yücel İldiz'den yana olurken tecrübeli teknik adam İldiz de Eskişehir'e gelmeye sıcak bakıyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
taraftar 23 Eylül 2017 11:48

yıllar önce olaylı ordu-eskişehir maçınndan sonra hem eses li futbolculara, hemde eskişehir halkına hakaret eden bir şahsiyet

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi