Eskişehirspor'da tehlikeli viraj: Rakip dişli...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da tehlikeli viraj: Rakip dişli...
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesinde kayıpsız ilerlemek istiyor. Pazar günü en golcü ikinci takım olan Alaplı Belediyespor deplasmanında 3 puan hedefleyen Kırmızı Şimşekler için tek hedef galibiyet. Peki bu önemli maçta kim galip gelecek? Uzun süredir kaybetmeyen Alaplı Belediyespor mu yoksa liderliğe yürüyen Eskişehirspor mu? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Şampiyonluk yolunda artık kayba tahammülü kalmayan Eskişehirspor, Pazar günü Alaplı Belediyespor’un konuğu olacak. Zonguldak’taki maçta tek hedef 3 puanla dönmek. Deplasmanda alınacak 1 puan dahil Es Es’e havlu attırır. 

Eskişehirspor için kaybetmek yasak

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, 24 Mart Pazar günü saat 15.00’te Alaplı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kırşehir Gençlikspor’u 3-0 yenerek ligde zirve yarışını sürdüren Kırmızı Şimşekler, aynı tarifeyi Alaplı’da da yapmak istiyor. Eskişehirspor, Alaplı’da kazanıp zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor. Deplasmanda alınacak 1 puan dahi Es Es’e havlu attırabilir. Bu yüzden Eskişehirspor için kaybetmek yasak. 

En son bize kaybettiler

Şimşekler grubun en çok gol atan takımına konuk olacak. Alaplı’nın en dikkat çeken rakamı geride kalan 20 maçta fileleri 50 kez havalandırmaları. Zonguldak ekibi son 10 maçın 9’unda gol attı. Alaplı Belediyespor şu an 6. Grup’ta en uzun süre kaybetmeyen takım konumunda. Karadeniz ekibi en son ligin ilk devresinde Eskişehir’de Eskişehirspor’a 1-0 kaybetmişti. O maçtan sonra çıktığı 12 maçın 7’sini kazanan Alaplı, 5’inde ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Evinde golcü takım

Alaplı ekibi evinde 10 maçta attığı 29 golle en golcü 2 takımdan biri. Taraftarıyla beraber baskı kuran ekip çok gol atsa da ilk 7 sıra içinde evinde 11 golle en çok gol yiyen takım konumunda. Eskişehirspor Alaplı deplasmanında gol bulacaktır. Önemli olan kaleyi iyi savunmak…
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi