Eskişehirspor'da taraftarın merak ettiği soruya hocadan cevap

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da taraftarın merak ettiği soruya hocadan cevap
A
a

Eskişehirspor, Alaplı Belediyespor deplasmanına 3 puan parolasıyla çıkıyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Eskişehirspor, Alaplı'da da kazanmak istiyor. Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli de ES TV mikrofonlarına önemli açıklamalarda bulunarak özellikle taraftarın merakla beklediği sorulara cevap verdi. İşte Eskişehirspor'da son durum...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Alaplı Belediyespor ile oynanacak olan karşılaşma öncesi ES TV mikrofonlarına konuştu. Karaveli “Her maçı kazanmak için çıkacağımızı söylemiştik. Alaplı maçının da bir farkı yok. Kazanmak için gideceğiz” dedi. 

Oyunumuzu da geliştireceğiz

Alaplı maçı öncesi açıklamada bulunan Karaveli, “Bütün maçlara kazanmak için çıkacağımızı söylemiştik. Alaplı maçının da hiçbir farkı yok. Oraya kazanmak için gideceğiz. Oyunumuzu da geliştirmek istiyoruz. Son oynadığımız karşılaşmada hücum anlamında iyi işler yapsak da savunmada bazı pozisyonlar verdik. Bunları geliştirmemiz gerekiyor. Sonuna kadar oynayacağımız tüm maçlara kazanmak için çıkacağız” dedi. 

Sakatlıklarda son durum

Sportif sakatlık yaşayan isimler hakkında konuşan Karaveli “Kırşehir maçından sonra sakat ayrılan oyuncularımız oldu. Kerem ve Sergen’in mrları çekildi. İkisi de antrenmanlara katılamadı. Fatih gribal enfeksiyon geçiriyor. Ama günden güne iyi olacak. Biliyorsunuz Yusuf Sunbat elinden ameliyat oldu. O da pazartesi günü takıma tekrar katılacak. Sakatlık yaşayan futbolcularımızın tedavisi de sürüyor” dedi. 

Takımımız morallendi

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca takımın iftarından sonra ES TV’ye konuştu. Koca, “Questa Otel’de iftar yemeğinde bir araya geldik. Bizleri ağırlayan otelimize, Cem bey ve Sibel hanıma teşekkür ediyorum. Kırşehir’i yenerek morallendi takım. Şehir, taraftar, takım ve basın kenetlendi. Tek hedefimiz var şampiyonluk. Önümüzde zor bir maç var. Alaplı’ya kazanmak için gideceğiz. 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

Alaplı’da armanın yanında olacağız

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, ES TV’ye konuştu. Diri, “Ligde 6 maçımız kaldı. 6 maçımızı da kazanmak zorundayız. Alaplı iddialı bir takım. Bizler de Eskişehirspor’uz. Sahaya şampiyonluk için çıkıyoruz. Biz de armamızın yanında olacağız. Alaplı’ya gideceğiz. Bize kaç kişilik kontenjan ayrıldığını bilmiyoruz ama 250 kişilik bir yerin olduğunu duyduk. Bize ayrılan yeri tamamen dolduracağız ve takımımızı orada destekleyeceğiz. İnşallah Eskişehir’e 3 puan alıp döneriz” dedi. 

Es Es iftarı birlikte yaptı

Eskişehirspor geçtiğimiz akşam iftarda bir araya geldi. Eskişehir’de faaliyet gösteren Questa Thermal&Spa Otel’in misafiri olan futbolcular, teknik heyet ve yönetim iftar yaptı. Eskişehirsporlu kurmaylar takımı ve yönetimi ağırlayan Questa Otel ve yetkililerine teşekkür etti. 

Düdük Sarıgöl’de olacak

Bölgesel Amatör Lig’in 21’inci haftasında oynanacak olan Alaplı Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklama göre mücadeleyi Burak Sarıgöl yönetecek. İstanbul bölge hakemi olan Sarıgöl’ün yardımcılıklarını ise Gökhan Şenlik ve Abdurrahman Kozan yapacak. 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi