Eskişehirspor'da şok! Futbolcular antrenmana çıkmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da şok! Futbolcular antrenmana çıkmadı!
A
a

Eskişehirsporlu futbolcular, takım olarak antrenmana çıkmama kararı alındığını belirleterek, bazı futbolcuların ev kiralarını ödeyemediğini bazı futbolcuların ise ceplerinde harçlık dahi olmadığını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

TFF. 1. Lig’de zor bir süreçten geçen Eskişehirspor’da sular durulmuyor. Futbolcular kendilerine ödeme yapılmadığı için akşam antrenmanına çıkmadılar.

İşte Eskişehirsporlu futbolcuların açıklaması


Kamuoyuna

Tüm Türkiye'nin bildiği gibi Eskişehirspor kulübü zor zamanlardan geçiyor. Kongreden sonra  verilen sözlerin maalesef tutulmadığı kamuoyu tarafından da bilinmektedir.
Yabancı futbolcularımızın ev kiralarının ödenmediği ve evlerinden çıkarılmak üzere olduğu,  otomobillerinin rentecar tarfından alındığı, genç futbolcu kardeşlerimizinde ceplerinde harçlık dahi olmadığını belirtmek isteriz. Tesis çalışanlarımız uzun süredir maaşlarını alamamakta kimisi kirasını kimisi de kredi borçlarını ödeyememektedir.
Tesiste zaman zaman yemek çıkmadığını, antrenman sonrası duş almak için sıcak su olmadığını hatta maçta giyecek yedek formamımız dahi olmadığını belirtmek isteriz.

Bu kadar olumsuz şartlarda takımın antrenman ve maça hazırlanması tabiki kolay olmuyor.
Personelimizinde artık dayanacak ekonomik gücü kalmamıştır. İş ahlakımızdan ve Eskişehirspor sevdamızdan dolayı bütün olumsuzluklara rağmen biz futbolcular ve tesis çalışanlarımız bütün iyi niyetimizle Kulübü ayakta tutmak için çabalıyoruz.
Dışarıya herşey dört dörtlükmüş gibi bir izlenim verilmekte, ama hiçbir şey söylenildiği gibi değil. Bunu kamuoyuna göstermek adına, maalesef bir tepki göstermek zorunda kaldık.
Futbolcular ve tesis çalışanları olarak, bugün antrenmana çıkmama kararı aldık.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 31 Ekim 2019 09:30

Çıktıklarında ne oldu.9 maçta tek galibiyet.

0 7 Cevap Yaz
selçuk 31 Ekim 2019 09:24

osman taş ne yapmaya çalışıyorsun?

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi