Eskişehirspor'da sınavı geçti: Özlemiştik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da sınavı geçti: Özlemiştik!
A
a

Eskişehirspor'un başına geçen Levent Kartop, Çilimli Belediyespor maçında Eskişehirspor kariyerine galibiyetle başlangıç yapmıştı. Kartop, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez iç sahada, taraftarın önünde görev yaparken, takımın oynadığı futbol beğeni topladı. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca da maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Çilimli Belediyespor maçında takımın başına geçen Levent Kartop, Es Es kariyerine galibiyetle başlamayı başarmıştı.

Eskişehirspor'un Teknik Direktörü Levent Kartop beğeni topladı

Teknik Direktör Levent Kartop, ilk kez iç sahada, taraftarın önünde Eskişehirspor’un başında görev yaptı. Kartop’un oynattığı futbol beğeni kazandı.

3 puan alınması için tüm riskleri alan Kartop kaçan 3 puan yüzünden bir hayli üzüntülüydü. Kartop’un hırslı hareketleri ise dikkatlerden kaçmadı. 

Özlenen futbolu oynadık

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca, Ankara TKİ maçının ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Koca, “Tribünlerimize gelip 90 dakika destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Taraftarlarımızın özlediği, istediği mücadeleci coşkulu futbolu gösterdik ve çok pozisyona girdik. Maalesef pozisyonları değerlendiremedik ve beraberliğe razı olduk. Futbol önümüzdeki maçlar için umut oldu bizlere. İlk yarıyı 2 puan farkla lider tamamladık. Devre arasında daha çok çalışıp, gerekli takviyeleri yapıp, sezon sonunda şampiyonluğa tüm camia  birlikte ulaşacağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi