Eskişehirspor'da projeler görücüye çıkacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da projeler görücüye çıkacak
A
a

Eskişehirspor yönetim, kulübü içinde bulunduğu ekonomik çıkmazdan kurtaracak olan 5 yeni projeyi gelecek hafta içinde tanıtmayı planlıyor. Bu projeler için şehrin önde gelen yöneticilerinden destek istenecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Kulübün içinde bulunduğu ekonomik bataklıktan kurtaracak projeler hazırlayan yönetim, büyük umut bağladığı bu projeleri, kamuoyundan sır gibi saklıyor. Eskişehirspor’un geleceğini yakından ilgilendiren bu projeler ile ilgili ön çalışma yapan yönetim, gelecek hafta seçilmişler, atanmışlar, odalar ve şehrin önemli isimleri ile bir araya gelecek.

Eskişehirspor yönetimi haftalardır üzerinde çalıştığı projeleri düzenlenecek bir yemekte açıklayacak. Başkan Mustafa Akgören, bu projelere destek isteyecek. Şuanda bu projeleri açıklamak istemediklerini belirten Başkan Akgören, düzenlenecek bir basın toplantısı ile kamuoyuna gerekli bilgileri vereceklerini ve Eskişehirspor’un kurtuluşunun, bu projelere bağlı olduğunu söyledi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESESLİ2626 11 Ocak 2020 12:26

ACABA BİZİM ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI KADAR BİR ŞEYDEN HABERİ OLMAYAN AMA HER ŞEYİ BİLDİĞİNİ SANAN BİR TOPLULUK VAR MI JESEYE 83.000 EURO VERİNCE PARAYLA SATABİLECEĞİMİZİ SANANLAR BİLSİN Kİ,JESSE BU YÖNETİM GELMEDEN İHTAR ÇEKMİŞ VE BOŞA ÇIKMIŞTI BEDAVAYA GİTTİĞİNİ SANANLAR DA BİLSİNKİ,GS YE GİDİNCE YÖNETİM JESSEDEN,83.000 EURO ALACAĞINDAN VE SÖZLEŞMESİNİ HAKLI OLARAK FESH ETTİĞİ İÇİN HAK ETMİŞ OLDUĞU 2. YARI Kİ 90.000 EURO ALACAĞINDAN FERAGAT ETTİĞİ YÖNÜNDE YAZILI KAĞIT ALMIŞTIR,YANİ KULÜP 173.000 EURO BORÇTAN KURTULMUŞTUR ELİNE CEBİNE ATIP 5 LİRA VERMEYENLER LAF ELEŞTİRMEYE GELİNCE EN ÖNDELER BİLSİNLER Kİ BU YÖNETİM 20 YILDIR KISIR DÖNGÜDE OLAN KULÜBÜ ARTIK KESKİN BİR ŞEKİLDE DÖNÜŞ YAPARAK KENDİ KENDİNİ DÖNDÜREN BİR KULÜP HALİNE GETİRMEK İÇİN GELMİŞTİR BİR BİLGİSİ OLMADAN SADECE KONUŞMUŞ OLMAK İÇİN YORUM YAPANLAR OLUMSUZ GÖRÜŞLERİNİ 2-3 SENE İÇİNE ATSIN,EĞER BU KULÜP DÜZELMEZSE O ZAMAN KONUŞSUN LÜTFEN

0 1 Cevap Yaz
eskişehir

Başkanın bu konuda açıklama yapması gerekiyor sizin söylediklerini teyit edebilir mi. Tecrübeli oyuncuların hepsi gitti. Miş muş la ifade etmekle başkalarının başkana kızması aynı şey. Eskişehir spor büyük ihtimal düştü. Düşünce sivrilen gençlerde haklı olarak durmaz. Kocaeli , sakarya gibi oluruz. Ünal,hoşcan,murat diri ve tatar mustafa başkan takımın iskeleti tamam onlar oynar artık. Çıkmak için ne kadar para gerekecek şimdi ne kadar para gerekecekti bakmak gerekir.

0 0
Hakan 10 Ocak 2020 20:37

Takım bitmiş hala proje diyorsun..En iyi proje kulubü kökünden kapatmak.

1 1 Cevap Yaz
bilek26 10 Ocak 2020 17:17

yönetim istifa

2 2 Cevap Yaz
Furkan 10 Ocak 2020 15:32

Başkan kimse para çalmadö 60 m kredi çekildi falan dedi oda kredi faizi ile 200 m oldu dedi. Başkana sorum şu 8 sene süperligde oynayan takım (yayın geliri galibiyet geliri at geliri ot geliri ile 400 m TL gelir elde etti uçama kaçana para ödememişiz hadi 200 m ödedik (yok öyle bisi de yersen ödedik) 60 da içeri girdik nerde bu 260 M TL ? O kadar para yok gelmedi falan diyen varsa gelen gelirleri de tek tek oturur yazarim) Proje de şu elimize 1 TL alıyoruz. Yazı gelirse Mesut Tura gelirse Halil başkanı haklıyoruz ve takım otomatikman ligte kalıyor. ( projeymiş pabucumun projesi .d )

1 4 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 10 Ocak 2020 14:04

ne projesinden bahsediyorlar,proje mroje yok,para verin destek olun demekten başka.SİZİN ELİNİZ CEBİNİZE GİTMESİN,parayı verin denyo faruk da yönetir

1 5 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 10 Ocak 2020 13:55

Bu saatten sonra yönetim kendi arasında kaç para toplamış ve eskişehirspor için harcamış bunu isim isim açıklamadan bu yönetim için para veren akılsızdır.

1 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 10 Ocak 2020 12:19

Bu millet çok projeler gördü aslan parçaları.

1 10 Cevap Yaz
Anmet 10 Ocak 2020 11:29

Hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarım, giden gitsin . Kalanlar bizden , cıkmamış candan umut kesilmez ,ınanmak lazım başkan yola devam başaracaksın. Saygılar

8 1 Cevap Yaz
---- 10 Ocak 2020 11:01

Ne projesi..takım dağılmış hala proje diyorsun.

1 9 Cevap Yaz
vatandaş 10 Ocak 2020 10:44

bu yönetime güveniyoruz. daha yapacağı çok iş var. örnek, mehmet özcan'ı da bedavaya kaptırmalı. ben yönetimde öyle bir potansiyel görüyorum. başarılarının devamını diliyorum. ne de olsa atkılıdır.

1 13 Cevap Yaz
hahah 10 Ocak 2020 09:44

bu yönetim millet açken kanal istanbul diye tutturan akp gibiler :D takım paramparça olmuş 2. lige düşüyoruz gelmiş proje için destek istiyor. kardeşim takımın oyuncusu için 80 bin euro bulamadın bedavaya gitti milyon euroluk adam. sen 2 bina dikeceksin diye kim sana para versin? siz ne işe yararsınız?

3 21 Cevap Yaz
Güzel yorum

Güzel yorum yapmışsın sadece ekleyeyim o iki bina değil mesut abilerinin yapamadığı hayal olan kızılinler devre mülk projesidir .ÖNCE GÜVENiyoruz Başkan sana

3 3
Eses

Size aynen katılıyorum. Buda diğerleri gibi güven diye paraları toplacak. Jesse yi üc kuruş para veremeden kacırdı mı yoksa iyi oyuncular gibi tesadüf bedelsiz transfer mi oldu.

1 5
Eses1

BAŞKANNNN ne projesi takım dağılmış. Millet salakmı size para versin olmayan takıma. Takım dağılmadan yapsaydın ya.

1 9
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi