Eskişehirspor'da operasyon var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da operasyon var
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev kadroyu küçültmeyi planlıyor

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev'in 33 kişilik oyuncu kadrosunu 24'e indirmeyi planladığı öğrenildi. A Takım kadrosuna giremeyenler, çalışmalara U 19 ile katılacak.
Geçtiğimiz hafta içi Eskişehirspor'a imza atan ve Cumartesi günü oynanan Altay maçında da takımın başında sahaya çıkan Eskişehirspor teknik direktör Cengiz Seçsev ilk olarak oyuncuları yakından tanıdı. İstikbal'in haberine göre takımın başında 5 antrenmana çıkan tecrübeli isim kadroda operasyon yapacak. 33 oyuncu ile çalışmalarını sürdüren Şimşeklerde Seçsev ve ekibinin bu sayıyı 24’e düşüreceği öğrenildi.

Teknik kadronun gözüne girmek için mücadele eden oyunculardan A takım kadrosuna giremeyen futbolcular ise U 19 takım ile çalışmalara çıkıp form durumlarına göre yeniden A Takım şansı yakalamaya çalışacak.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ziya 9 Şubat 2021 21:21

Aman hocam dikkat et bu operasyon dağları yerinden oynatır. Bende diyorum bir şeyler yanlış ama ne

1 6 Cevap Yaz
Burak 9 Şubat 2021 21:20

Bu muymuş operasyon

1 6 Cevap Yaz
Beylikovali 9 Şubat 2021 15:39

Cengiz hoca acilen istifa etmelisiniz 5 tane gol yiyosunuz bide tecrübe kazanmaktan bahsediyorsun sen yokken de ayniydik esesi seviyorsan istifa et ve git

11 6 Cevap Yaz
bilek26

ilk 3-5 hafta eski hocaların etkisi mirası devam eder. Sırf kötülemek için yazı yazılmaz ki bu hocanın eline gelmiş geçmiş en zayıf kadro verildi onlarda sallantıda üstelik ağır yönetim sorunu var ayrıca.

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi