Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev'in 33 kişilik oyuncu kadrosunu 24'e indirmeyi planladığı öğrenildi. A Takım kadrosuna giremeyenler, çalışmalara U 19 ile katılacak.
Geçtiğimiz hafta içi Eskişehirspor'a imza atan ve Cumartesi günü oynanan Altay maçında da takımın başında sahaya çıkan Eskişehirspor teknik direktör Cengiz Seçsev ilk olarak oyuncuları yakından tanıdı. İstikbal'in haberine göre takımın başında 5 antrenmana çıkan tecrübeli isim kadroda operasyon yapacak. 33 oyuncu ile çalışmalarını sürdüren Şimşeklerde Seçsev ve ekibinin bu sayıyı 24’e düşüreceği öğrenildi.
Teknik kadronun gözüne girmek için mücadele eden oyunculardan A takım kadrosuna giremeyen futbolcular ise U 19 takım ile çalışmalara çıkıp form durumlarına göre yeniden A Takım şansı yakalamaya çalışacak.
Aman hocam dikkat et bu operasyon dağları yerinden oynatır. Bende diyorum bir şeyler yanlış ama ne
Bu muymuş operasyon
Cengiz hoca acilen istifa etmelisiniz 5 tane gol yiyosunuz bide tecrübe kazanmaktan bahsediyorsun sen yokken de ayniydik esesi seviyorsan istifa et ve git
ilk 3-5 hafta eski hocaların etkisi mirası devam eder. Sırf kötülemek için yazı yazılmaz ki bu hocanın eline gelmiş geçmiş en zayıf kadro verildi onlarda sallantıda üstelik ağır yönetim sorunu var ayrıca.
Yılmaz Hoca uyardı: Eskişehir’in siluetini bozmayın!
Tarkan Demir
Kurt’u “O konuda” kimse eleştiremez
Kerem Akyıl
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy