Eskişehirspor'da nefes kesen yarış devam ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da nefes kesen yarış devam ediyor
A
a

Eskişehirspor’un golcü futbolcuları Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler’in gol krallığı yarışı devam ediyor. Yunusemrespor maçında 2’şer gol atmayı başaran deneyimli futbolcular gol krallığı yarışını sürdürdü. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un golcü futbolcuları Ercan Kuruçay ve Sergen Şakirler son haftalarda gol yollarında oldukça başarılı işlere imza atıyor. İki isim 11’er golle Es Es’in toplamda attığı 32 golün 22’sine imzalarını attı. Ayrıca iki isim Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta gol krallığı yarışında da müthiş bir çekişme halinde. 

86 gündür zirvedeyiz

Es Es, 26 Kasım 2023’te oturduğu liderlik koltuğunda aradan geçen 86 günlük sürede zirveyi kimseye kaptırmadı. En yakın rakibi 1926 Polatlı Belediyespor’un önünde 2 puan farkla liderliğini devam ettiren Eskişehirspor, grubun şampiyonluktaki en büyük adayı. Takımın en büyük hedefi sezon sonunda kupayı kaldırmak…

BAL 6. Grup’ta gol krallığı yarışı

Kaan Akar            12     12    36    Alaplı Bld (ayrıldı)
Cengizhan Avcı    14     11    25    Polatlı Bld
Sergen Şakirler    14     11    28    Eskişehirspor
Ercan Kuruçay     14     11    35    Eskişehirspor
Cemal Deliktaş     13     9     31     Ankara TKİ
Canberk Özkaçar  14    8    28      Sincan Bld

Taraftar için teşekkür mesajı

Eskişehirspor taraftarı Bölgesel Amatör Lig’de gösterdiği mücadeleyle Türkiye’ye örnek oluyor. Cefakar taraftarlar iç saha maçlarında adeta Süper Lig atmosferi yaşatıyor. 6 bine yakın Es Es taraftarı Yunusemrespor maçında tribünlerdeydi Kulüp maç sonrası taraftara teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi, “Her koşulda yanımızda olan "Büyük Eskişehirspor Taraftarına" teşekkür ediyoruz. Şampiyon biz olacağız!”

Barış direğe takıldı

Eskişehirspor’un deneyimli oyuncusu Barış Memiş Yunusemrespor maçında 68’inci dakikada Ahmet Sezer’in yerine oyuna girdi. Kaleyi cepheden gören noktadan kazanılan frikikte topu başına geçen Barış, kaleye sert bir şut gönderdi. Bu şut üst direkten döndü. Barış Memiş alınan galibiyetten ötürü bir hayli mutluydu. 

Hayrettin yıldızlaştı

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Hayrettin Cengiz, adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle hücum hattına yaptığı katkılarla göz dolduran 29 yaşındaki futbolcu, Yunusemrespor maçında 2 asiste imza attı. İlk devre Ercan Kuruçay’ın kafayla attığı ikinci golde asisti yapan Hayrettin, ikinci devre Sergen Şakirler’in attığı son golde pası veren isimdi. Hayrettin skora katkı sunmaya devam ediyor.

Çocukların büyük mutluluğu

Eskişehirspor’un küçük taraftarları her maç sonunda sahaya girerek futbolcularla galibiyeti kutluyor. Son oynanan ve Es Es’in 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan Yunusemrespor karşılaşmasında da çocuk taraftarlar maç sonunda güvenliğin sağlanmasının ardından sahaya girerek futbolcularla galibiyeti kutladı. Çocuk taraftarlar futbolculardan imza alma yarışına girdi. Hem fotoğraf çektiren hem de imza alan taraftarların sevinci görülmeye değerdi.
 
Kaynak : SPOR SERVİSİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi