Eskişehirspor'da mesai sürüyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da mesai sürüyor
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de zafer peşinde. Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak hedefiyle hazırlıklarını sürdüren Siyah Kırmızılı ekip, Demirspor karşılaşması öncesi Teknik Direktör Levent Kartop yönetiminde sıkı bir taktik çalışması gerçekleştirdi. Peki Eskişehirspor'u nasıl bir ikinci yarı bekliyor? Çalışmalar hedefe ulaştıracak mı? İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak isteyen Eskişehirspor, ligin 14’üncü haftasında Demirspor ile karşılaşacak. Siyah Kırmızılı ekipte bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Teknik Direktör Levent Kartop önderliğinde çalışan ekip Demirspor maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Kartop oyuncularına saha içinde az hata yapmaları konusunda sık sık uyarılarda bulundu.  Es Es bugün ve yarın bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürecek. 

Düdük Altıntaş’ta olacak

Bölgesel Amatör Lig’de 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan Eskişehirspor-Demirspor karşılaşmasını yönetecek hakem açıklandı. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Rıdvan Altıntaş yönetecek. Uşak bölge hakemi olan Altıntaş’ın yardımcılıklarını ise Abdullah Öztaş ve Mustafa Özek yapacak.
 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi