Eskişehirspor'da kongre sesleri!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kongre sesleri!
A
a

Eskişehirspor’da yönetim kurulu bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Hiçbir koşulda destek göremeyen Başkan Halil Ünal ve kurmaylarının kongre kararı alabileceği gündeme geldi.

Sütiş Eskişehir
Herkes bir araya gelmeli
Eskişehirspor’da kongre kararı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sezon başından bu yana destek göremeyen Siyah Kırmızılı yönetim bugün olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda ana madde kongre kararı olacak. Telefonla ulaştığımız Başkan Ünal yaptığı açıklamada, “Birkaç kişinin çabasıyla olacak işler değil bunlar. Hep söylüyoruz herkes bir araya gelmedi. Herkes destek vermeli… Ama bugüne kadar bunlar maalesef olmadı” ifadelerini kullandı.
 
Karar alıp çıkacağız
Bugün bir toplantı yapacaklarını söyleyen Başkan Halil Ünal, “Puan silmenin önüne geçtik. Gençlerimizin alın teri olan 3 puanı sildirtmedik. Şimdi ocak ayında açılması gereken bir transfer tahtası var. Ancak kimseden herhangi bir hamle yok. Hal böyle olunca yönetici arkadaşlarımızla bir araya gelme kararı aldık. 9 Ekim Salı (bu akşam) Yönetim Kurulu olarak toplanacağız. Süreci değerlendireceğiz. Oradan bir karar alıp çıkacağız. Bu kararı hep birlikte bekleyip göreceğiz” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
KULECİ 10 Ekim 2018 09:11

kırmızı siya forma değerli ama diğerleri A dan Z ye esese zarar verdiler Bugün bu takım bu haldeyse nebi hatib oğlundan buyana nebi hariç hepsi suçludurlar

0 0 Cevap Yaz
KULECİ 10 Ekim 2018 09:07

ALT YAPIYI BİTİRDİNİZ ANLAMAYAN TORPİLLİ HOCALAR SONUÇÇ

0 0 Cevap Yaz
Hakan 9 Ekim 2018 10:17

Ne oldu AKP bütün borçları siliyordu,Nabi avcı her şey tamam diyordu.İş adamlarının trilyonluk borçları silindi ESES,e beş kuruş faydaları olmadı bu AKP,nin

8 19 Cevap Yaz
Selim Bey 9 Ekim 2018 10:11

Kimse birbirini kandırmasın bundan sonra yapacak tek şey var. kulübü sıfırdan başlatıp yola koyulmak. başkan istifasını versin kulübü de genç dinamik eli güçlü birisi sıfırdan alsın. bu taraftar her zaman destek olur. 70 bin passoligli taraftar var. biz temiz ve borçsuz ,altyapıya önem veren şeffaf yönetilen takım istiyoruz. bir de kahraman bir başkan!!!

3 13 Cevap Yaz
bilek26 9 Ekim 2018 09:56

evet git yanında m.diriyi de götür.

3 16 Cevap Yaz
Amigo yaşar

Eyy. M. Diri bir kerecik olsun pancarcıyı eleştir.

0 2
Es 9 Ekim 2018 09:40

Hep kongre kararı her senemiz böyle geçiyor. Bir çözüm yolu bulunamıyorsa takımı amatör kümeye düşürün yeniden doğalım.Biz Eskişehirspor’lular Olarak her zaman gönülden ve yürekten destekleriz. Taraftarı ve camia’yı daha fazla boş yere ümitlendirmeyin.

2 13 Cevap Yaz
konfüçyüs usta 9 Ekim 2018 09:33

Bu takımın layık olduğu yer bir alt ligdir beyler,yönetimin , takımın ve taraftarın yüksek başarısı ile allahın izniyle seneye bir alt lige çıkıp başarıyı perçinleyeceğini düşünüyorum.Neymiş efendim 70'li yıllarda ligi beşinci bitirmişmiş,o hikayeleri torunlarınıza anlatın futbolmu vardı ozamanlar,bugüne baktığın zaman Bursa bile şampiyon oluyor,dediğim gibi mayıs ayından itibaren bir alt ligde başarılar dilerim.

5 15 Cevap Yaz
Es Es li 9 Ekim 2018 09:27

Halil Ünal kabak tadı verdin artık kayyuma devredin es es i hesapları dökün milletin önüne

2 28 Cevap Yaz
Tahir 9 Ekim 2018 08:57

Baskanim birakmayin bizi.Daha uzun yillar esesin basinda gormek istiyoruz sizi.Siz giderseniz nasil cikariz super lige⚽⚫🔴

25 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi