Eskişehirspor'da kapılar dış dünyaya kapandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da kapılar dış dünyaya kapandı!
A
a

Yarın Denizlispor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Eskişehirspor hazırlıklarını sürdürüyor. Kapılarını dış dünyaya kapatan Es Es’te galibiyetten başka bir şey konuşulmuyor

Sütiş Eskişehir
ESKİŞEHİRSPOR TAKTİK ÇALIŞTI
Öğlen 14.00’te Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenman gerçekleştiren Şimşekler, oldukça hırslıydı. Teknik Direktör Fuat Çapa gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından koordinasyon, pas çalışması ve 3 takımdan oluşan yarım saha oyun ile son buldu. Taktik çalışma yapan takım, kritik maç öncesi eksiklerini gidermeye çalıştı. Es Es’te Denizlispor maçı hazırlıkları bugün de devam edecek. 

FUAT ÇAPA'DAN TAKIMA TERAPİ
Teknik Direktör Fuat Çapa yapılan her antrenman öncesi oyuncularıyla bir bir görüşmeler gerçekleştiriyor. Kritik maça oyuncularını hazırlayan Çapa özgüven aşılayarak takımın moral ve motivasyonunu yüksekte tutuyor. Siyah Kırmızılı takımın antrenmanlarda hem neşeli hem de hırslı gözükmeleri teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Kırmızı Şimşekler taraftarının müthiş desteğini arkasına alıp 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. 

Tepebaşı Akademi’den ziyaret 

Tepebaşı akademi derneği kurucu başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, başkan Sinan Şengel, yönetim kurulu üyeleri, atletizm sporcuları ve antrenörleri Eskişehirspor’a ziyarette bulundu. Yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kaynarca, Denizlispor karşılaşması için başarı dileklerinde bulunarak, başkan Kaan Ay'a ok hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ay, kendilerine teşekkür etti.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi