Eskişehirspor'da futbolcular tesisleri terk etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da futbolcular tesisleri terk etti
A
a

Eskişehirspor son dakika haberi ile sarsıldı. Ödemelerini alamayan futbolcular dün protesto açıklaması yapıp antrenmana çıkmamıştı. Bugün bir miktar ödeme alan futbolcular yine antrenmana çıkmadı ve tesisleri terk etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor’da dün akşam saatlerinde yaşanan krizin ardından futbolculara toplam 400 bin TL ödeme yapıldı ancak yapılan bu ödemeler de sıkıntının çözülmesine yardımcı olmadı ve futbolcular bugün de antrenmana çıkmayıp tesisleri terk etti.

Son zamanlarda maddi sıkıntılarla boğuşan Eskişehirspor’da futbolcular kulüpten ödeme alamadıkları için dün yapılacak olan akşam antrenmanına çıkmamışlardı. Yaşanan krizin ardından Siyah Kırmızılı kulüp tarafından futbolculara bugün ödeme yapıldı. Futbolculara ödenen paranın toplam 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Yapılan ödemelerden sonra herkes kriz çözüldü sanıp rahat bir nefes alırken futbolcular akşam yapılacak antrenmana da katılmadı. Osman Taş ve ekibinin uzun süre ikna etmek için çabaladığı futbolcular geri adım atmadı ve toplu halde tesisleri terk etti.

İŞTE ESKİŞEHİRSPOR TESİSLERİNDE YAŞANANLAR

Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan ayan 2 Ağustos 2019 03:31

Gel es es gel,Ankara Demirspor 2 lig dev maç yer cebeci stadı gel es-es gel dev maç ergene Velimeşe Spor gel Trakya belli seni gel, Kırklarelispor gel es-es gel Niğde Bld Spor gel gel gel

3 1 Cevap Yaz
Alper es es 2 Ağustos 2019 02:34

Başkan görevi bırakmış doğrumu

0 0 Cevap Yaz
Esesli 2 Ağustos 2019 00:18

Çocuklar haklı..

0 1 Cevap Yaz
Eray bayram 2 Ağustos 2019 00:16

Anadolu gazetesi siz istediğinizi söyleyeceksiniz de hiç eleştirilmeyecek misiniz? Daha önce yazdığım yorumu niye yayimlamadiniz

0 3 Cevap Yaz
esnaf 2 Ağustos 2019 00:00

Es es i somurup,eslerinin dahi kullandigi araclarin kiralarini es es e odeten soyguncular, gelip simdi es es in borclarini odesinler...Vicdansizlar…….

0 5 Cevap Yaz
ess 1 Ağustos 2019 23:05

bir kaan ay vardı sahi neden bıraktı? hangi tipin kuyruğuna bastı da o tip kırmızı çizgi ilan edildi? yeni gelen yönetim kimseye muhtaç değiliz dediydi? çokomelli projeler vardı? ne oldu? projelerinin özü "herkes 100 lira verse" minvalinde miydi? sayın avukat, daha önceki seçimde bir kaynaktan bahsettiydi ne oldu o kaynak? yönetimden birisi neden sanki kahvede konuşuyormuş gibi pinto hakkında abuk subuk şeyler söyledi? başkan en son çıkıp önümüze taş koyanları açıklayacağım dememiş miydi? kim onlar? hayali düşmanlar mı? birileri mi? bazıları mı? kaynaşıklar mı? kaynaşık neydi? her yönetime yanlayan, en ufak çatırtıda "biz demiştik" deyip gemiyi terk edenler olamaz mı? kaan aya gel paşam deyip osman taşı bulunca şutlayanlar olamaz mı? dün halilci, sonra kaan aycı, şimdi osman taşçı, daha sonra da biz demiştikçi değil mi? olası basın toplantısında bu soruların sorulmasını talep ediyorum.

0 7 Cevap Yaz
Nicola

Helal sana kardeşim.. Süper tespitler..

0 2
2639 1 Ağustos 2019 22:25

Hoppala paşam malkara keşan

0 1 Cevap Yaz
Tunc 1 Ağustos 2019 21:36

Gitti koskoca efsane.esesi bu duruma dusuren begite r unal hoscan hemen sehiri terketsinlet

0 3 Cevap Yaz
Selim 1 Ağustos 2019 21:05

Aylar sonra futbolcu başına 10 ar bin TL. ile ne olacak ki hepsi geçim derdinde ve haklılar. Es Es de beklenen son.

1 0 Cevap Yaz
EsEs 1 Ağustos 2019 20:52

Paranizi almissiniz az yada cok hani arkasindaydiniz ne oldu mucadele!!!

2 1 Cevap Yaz
Yasin çelik 1 Ağustos 2019 20:18

Bugün yeni eskişehirspor zamanıdır.

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi