Eskişehirspor'da Fuat Çapa eleştiri oklarının hedefinde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Fuat Çapa eleştiri oklarının hedefinde
A
a

Eskişehirspor Hatay deplasmanında farklı kaybetti ve tekrar ateş hattına geriledi. Maçtan sonra teknik direktör Fuat Çapa'ya eleştirilerin dozu arttı.

Sütiş Eskişehir
Hatayspor ile deplasmanda karşılaşan Eskişehirspor rakibinden fark yedi, yine hüsrana uğrattı. Teknik Direktör Fuat Çapa Hatayspor maçında da mücadele gücünü yitirmiş oyuncuları sahaya sürünce yenilgi kaçınılmaz oldu. Hatayspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından Eskişehirspor tekrar düşme hattına geriledi!

İyi başlamadık

Oyunun henüz 20’nci saniyesinde İbrahim Halil ceza sahası yayından kaleye şutunu gönderdi. Savunmadan seken top sol çaprazda Jesse’nin önünde kaldı. Kalecinin yanından topu gönderen Jesse’nin vuruşu zayıf kalınca, savunma altı pas içinde kontrol edip uzaklaştırdı. Dakika 2’de Hatayspor golü buldu. Kazanılan korneri kısa kullanan Hatayspor’da Selim atak yönüne göre sağdan topu ceza sahasına ortaladı. Kaleci Melih’in önünden topa yükselen Caner Hüseyin Bağ takımını öne geçirdi.

Mirkan skoru 2-0 yaptı

15’inci dakikada Eskişehirspor kalesinde bir sürpriz gol daha gördü. Bu dakikada atak yönüne göre soldan yüklenen Hatayspor’da ceza sahasına yapılan ortada yaşanan karambolde topu iyi takip eden Mirkan Aydın skoru 2-0’a getirdi. 26’da savunmanın arkasına sarkan İbrahim Halil’in şutu üsten auta gitti. Mücadele bakından sınıfta kalan Eskişehirspor, soyunma odasına 2-0’lık skorla geride girdi.

Erdal’ın golü sayılmadı

Maçın ikinci yarısının 58’nci dakikasında Es Es’in golü hakem tarafından iptal edildi. İbrahim Sissoko duran topu ceza sahasına ortaladı. Kamal İssah kafayla topu ceza sahası içine aktardı. Topla buluşan Erdal Akdari golü atsa da yan hakem ofsayt gerekçesiyle iptal etti. 73’te Hatayspor’da Mesut’un soldan ortasında Hamza Gür kafayla dokundu ve skor 3-0’a geldi.

Kapanış penaltı ile oldu

Eskişehirspor oyunun 80’nci dakikasında gole çok yaklaştı. Kıvanç’ın serbest atıştan gönderdiği şut üst direkten döndü. 84’te gelişen Hatay atağında Erdal Akdari kayarak ceza sahası içinde topa müdahale etti. Rakip oyuncu yere düşünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Mesut’un vuruşunda Melih Ağa topu çelse de Hamza dönen topu tamamladı ve maçın skorunu ilan etti.

Kadroda 3 değişiklik

Eskişehirspor dün oynadığı Hatayspor karşılaşmasına geçtiğimiz haftalara nazaran 3 değişiklikle çıktı. Teknik Direktör Fuat Çapa savunma hattında Berkay Dabanlı’nın yerine Sezgin Coşkun’a şans tanıdı. Orta sahada İbrahim Sissoko’nun yerine ise Çapa, Furgan Polat’ı sahaya sürdü. Son olarak forvet hattında ise Emre Güral’ın yokluğunda İbrahim Halil ilk 11’de forma giydi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kadro hakkında 13 Mart 2019 10:21

Cemali ile Mehmet Fevzi nasıl olur da yedek kalır, bu iki çocuk bütün takımlarda banko ilk 11 de oynarlar, 34 yaşındaki Sezgin'den medet ummak..yazık, hocanın çıkardığı kadroyu anlamak mümkün değil, top tutacak bir tek Sişssekko var onu da ikinci yarı iş işten geçince oyuna sokuyor, hocanın iyiniyetinden şüphem yok ama çıkardığı kadroya anlamak mümkün değil

0 1 Cevap Yaz
irfan 11 Mart 2019 19:09

Eskişehirspor oyunun 80’nci dakikasında gole çok yaklaştı. Kıvanç’ın serbest atıştan gönderdiği şut üst direkten döndü. bu kıvanç ne ara hatay'a gitti kadroya girdi topu direkten döndü

0 1 Cevap Yaz
saffet 11 Mart 2019 14:10

Cemali yi iyice köreltip ondan sonramı oynatacaksın hoca efendi? madem oynatmayacaksın Cemali yi ve Başakşehir den kiralık gelen ve onlar için üstün oyuncular dediğin gençleri yolla ve sende git bence..

4 4 Cevap Yaz
Okuyucu 11 Mart 2019 10:58

Gençlerimizi alıp oynatsa daha iyi. Onlarla iyidik transfer yapıldı iki üç hafta sonra hop yine düştük. Çünkü gençlerimiz sahada değil. Pro diye alıyorsunuz ama o proların yaşı büyük bir zaman sonra yoruluyorlae ve yavaş koşuyorlar. Gençlerimiz hızlı ve enerji doluydu. Yine koy yeni transferlerden golcülerimizi geri kalanı ful gençleri koy. Bir de öyle deneyin. Bizim Eskişehirspor'un gençleri forma aşkı ile her zaman mücadele etti, yine edecektir.

2 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi