Eskişehirspor'da Coşkun Demirbakan'dan ilginç açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Coşkun Demirbakan'dan ilginç açıklama
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise Akhisarspor maçından sonra açıklama yaptı. Eskişehirspor -5 puan ile ligin son sırasına demir atmışken Demirbakan'ın umut dolu açıklamaları şaşırttı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un deplasmanda 2-1 yenildiği Akhisarspor maçının ardından Coşkun Demirbakan yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Eskişehirspor teknik direktörü Demirbakan “Benim gördüğüm kadarıyla iyi bir maç oldu, iki takım da istekliydi. İki takım da centilmence mücadele etti, iki takımın oyuncularını da kutlarım. Biz basit 2 tane gol yedik. Oyun hatamız yoktu, konsantre hatasından dolayı kalemizde gol gördük. Takım oyun disiplinine ve taktik disipline uydu. Tabii ki futbol skor oyunu, bizim de elde ettiğimiz pozisyonlar var. Ama biraz finallerde doğru zamanda doğru yerde doğru tekniği kullanamadık. Bundan sonraki maçlara bakacağız ama gelecek açısından umut verici bir oyun oldu bana göre. Akhisar gibi güçlü bir takım karşısında verdiği mücadeleden dolayı futbolcularımı kutlarım. Akhisar’ı da centilmence oyunundan dolayı kutlarım” dedi.

Takımın motivasyonunu yüksekte tutmak istediklerini belirten Demirbakan, “Yavaş yavaş oyuncularım beni, ben oyuncularımı tanıyorum. İleride çok güzel şeyler olacağını umuyorum. 34 senelik meslek hayatım bu şekilde puan tablosunda eksilerde giden takımların hepsinden çok şükür başarı ile ayrıldım. Ben bu liglerde takım düşürecek seviyede değilim. Bunu da başaracağız inşallah önümüzde çok maç var. Eskişehir’in mazisi başarılarla dolu, benim de orada 6 senem geçti. Her şeye vakıfım, bu işte biz alnımızın akı ile Mayıs ayına kadar iyi çalışacağız takımı ligde tutacağız” dedi.

Eskişehirspor ilk 11'inde büyük sürpriz​

Akhisarspor Eskişehirspor maçının önemli anları
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nicola 21 Ekim 2019 08:17

Arkadaş her hafta aynı safsata.. Umut falan bilmem ne.. Milli maç arası geçti, kaç tane maç oynadın, hala daha birbirimize alışıyoruz diyorsun.. Bırak masal anlatmayı..

0 0 Cevap Yaz
Oğuz hân 20 Ekim 2019 14:54

Çoskun hoca başarır .terçübeli hoca. Sabır lazım

0 0 Cevap Yaz
serdar 20 Ekim 2019 08:50

İlklere imza atan ESES bir ilke daha imza atacak.Bu defans bu hocayla ligi eksi puanda bitirecek.Durmak yok yola devam

1 0 Cevap Yaz
Cevdet 19 Ekim 2019 17:18

Ya bu Coşkun DEMİRBAKAN bizim bir maçımızda yorumcuydu.Sürekli bizi eleştiriyor, takımımızı hep küçük düşürücü yorumlar yapıyordu.Bilmiyorum neydi kuyruk acısı.Aynen ES ES markasını kamuoyunda küçük düşürmeye devam ediyor.Neymiş efendim kupa maçını önemsemiyoruz hikayesi.Diyarbakırda takımı rezil etti.Sonrasında as takımla Hatay maçını kazansa içim yanmaz.Şu beyaz formayla maça çıkma hastalığı neyin nesidir anlamış değilim.Kısacası bu teknik direktör olduğunu iddia eden vatandaştan en kısa sürede kurtulmazsak rezilliğin sonu gelmez.Benden söylemesi.

1 1 Cevap Yaz
Es Es 19 Ekim 2019 14:47

Hocam yorum değil, 3 puan bekliyoruz. Her yenilginin ardından ümit verici konuşman güzelde, nereye kadar -5 puanla devam edeceğiz.

0 2 Cevap Yaz
Hasan Kazan 19 Ekim 2019 13:15

Dayı -5 le son sıradayız ne umudu ne geleceği düştük işte umutlandırmayın bizi salak yerine koymayın

2 6 Cevap Yaz
Yasar 19 Ekim 2019 12:54

İnşallah

1 3 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 19 Ekim 2019 12:35

daha öncede yazmıştım klasik coşkun hoca. umut çok icraat yok.

2 6 Cevap Yaz
Ufuk 19 Ekim 2019 12:19

3-5 maç arka arkaya kazanın da şu taraftarın biraz olsun yüzü gülsün.

1 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 19 Ekim 2019 12:08

Hocada ne diyceni şaşırdı es-es adama kafayı yedirtir dedikleri bu olsa gerek.

0 5 Cevap Yaz
Velı 19 Ekim 2019 10:59

Bırak o işleri bu takımın yeri 1 lig değil 3 lig orada rahatca oynar ister eskişehirli hoca getirin ister eskişehirli futbolcu getirin yapacağım bir şey yok size desdek olan büyük şehir belediyesine teşekkür edın

6 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi