Akhisarspor: 2 - Eskişehirspor: 1 maçı sonucu (MAÇ ÖZETİ)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Akhisarspor: 2 - Eskişehirspor: 1 maçı sonucu (MAÇ ÖZETİ)
A
a

Eskişehirspor Akhisar deplasmanında da mağlup oldu ve ligin son sırasında demir attı. Es Es belki de bu sezon TFF 1. Lig'deki en amatörce hata ile kalesinde gol gördü ve altın değerindeki 1 puandan oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Akhisarspor maçında da deplasmandaki kötü performansına devam etti ve yine yenildi. Maçı ilginç kılan ise beraberlik golünü yakaladıktan 5 dakika sonra yediğimiz amatörce gol oldu. Maçın 32. dakikasında 1-0 mağlup duruma düşen Es Es 54. dakikada Jesse'nin nefis golüyle beraberliği yakaladı. Eskişehirspor taraftarı tam umutlanmışken 5 dakika sonra akılalmaz bir gol yedik. Maçın 59. dakikasında Akhisarspor'da topla ilerleyen Aykut Çeviker topu ayağından açtı ve top 3 futbolcumuzun arasına düştü. Tehlike başlamadan bitecekken 3 futbolcumuz da boşta kalan topa sadece bakmakla yetindi. Bu anlaşmazlığı sezen Aykut kendi topuna koştu ve kalecimiz Ebrar ile karşı karşıya kalıp golünü attı. Maçı izleyen Eskişehirspor taraftarları sosyal medyada yenilen bu golün şaşkınlığını gizlemedi. Eskişehirspor bu mağlubiyetle -5 puanda kaldı ve ligin dibine demir atmış oldu.

Eskişehirspor ilk 11'inde büyük sürpriz

Akhisarspor Eskişehirspor maçı önemli anları

Eskişehirspor Akhisar deplasmanında 2-1 kaybetti.

Dakika 90:
Issah'ın pasında Mehmet Feyzi çaprazda topla buluştu. Müsait pozisyonda topu auta attı.
Dakika 77: Bedirhan sarı kart gördü.
Dakika 71: Bedirhan'ın pası kısa düştü ve araya Burhan girmek istedi ancak Ebrar kalesini zamanında terk edip son anda golü önledi.
Dakika 68: Sissoko'nun güzel pasından İbrahim Halil ceza sahasında topla buluştu ancak çok kötü bir vuruşla adeta topu kalecinin kucağına bıraktı.
Dakika 63: Sissoko'nun şık pasında Milinkovic sert vurdu ancak kaleci topu kornere çeldi.
Dakika 62: Emre Güral oyundan çıktı. Sissoko oyuna girdi.
Dakika 59: Akılalmaz bir gol yedik... Akhisarspor'da Aykut Çeviker topu ayağından açtı ve top 3 futbolcumuzun arasına düştü ancak 3 futbolcumuz da topa sadece bakmakla yetindi. Aykut kendi topuna koştu ve kaleci ile karşı karşıya kalıp golünü attı. Akhisarspor 2-1 önde.
Dakika 59: Emre Güral kötü bir vuruş yaptı ve top auta çıktı.
Dakika 54: GGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL!!!! JESSSSSSSEEEEEEEEEEEE HARİKA BİR GOL ATTI. Milinkovic'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Jesse harika bir şut çekti ve golü attı. Şimdi durum 1-1
Dakika 53:
Milinkovic ceza sahasında yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi.
Dakika 51: Jesse ve Emre Güral çok kötü bir serbest vuruş organizasyonu denedi ve Akhisarsporlu futbolcular araya girdi.
Dakika 46: İkinci yarı başladı. Eskişehirspor'da Cemali Sertel oyundan çıkarken Bedirhan Altınbaş oyuna giriyor.

İLK YARI SONA ERDİ

Dakika 45+2:
Ebrar'da önemli bir kurtarış daha.
Dakika 45: Jesse harika bir şut çekti ancak kaleci de aynı güzellikte topu kornere çeldi. Köşe vuruşundan sonuç alamadık.
Dakika 44: Milinkovic köşe vuruşunu kullandı ancak defans uzaklaştırdı.
Dakika 38: Milinkovic sarı kart gördü.
Dakika 32: Akhisarspor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelen ortada ceza sahamızda karambol oluştu. Erhan Çelenk önüne düşen topa vurdu ve gol oldu.
Dakika 27:
Erhan Çelenk'in pasında Burhan Eşer kalecimiz Ebrar ile karşı karşıya kaldı. Şutunu çekti ancak Ebrar başarılı bir kurtarış yaptı.
Dakika 24: Sol kanattan çok tehlikeli geldi Akhisarspor. Yerden içeri kesilen topta yakın mesafeden şut geldi ancak top auta çıktı.
Dakika 20: Maç 0-0 devam ediyorum. 
Dakika 15: Issah uzaktan bir şut çekti ancak aut.
Dakika 13: Milinkovic kullandı serbest vuruşu ancak top kalecide kaldı.
Dakika 12: İbrahim Halil'e ceza sahası çizgisi önünde faul yapıldı. Tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacağız.
Dakika 6: Karşılaşma 0-0 devam ediyor.
Dakika 1: Ve karşılaşma başladı. Başarılar Es Es!
Maç Öncesi:
İstiklal Marşımız

Emre Malok yönetecek
Bugün saat 19. 00’da başlayacak olan Akhisarspor- Eskişehirspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Emre Malok yönetecek.  Malok’un yardımcılıklarını ise Deniz Turgut ve Oğuz Kaan Çalışır yapacak. Emre Malok, Eskişehirspor’un son olarak 19 Ağustos 2019 tarihinde evinde oynadığı ve 2-2 sonuçlanan Balıkesirspor karşılaşmasını yönetmişti.

Akhisarspor ile 11. randevu
Eskişehirspor ve Akhisarspor bugün tarihlerindeki 11. maça çıkacak.  İki takım bugüne kadar 2’si Kupa 8’i lig olmak üzere 10 kez karşı karşıya geldi. Oynanan 10 maçın 1’ini Eskişehirspor, 4’ünü Akhisarspor kazanırken, 5 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda atılan toplam 24 golün 14’ü Akhisarspor’dan, 10’u ise Siyah Kırmızılılardan geldi.  İki ekip ilk kez 17 Ağustos 2012 Tarihinde Eskişehir Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maç Akhisarspor’un 1-0 galibiyetiyle sonuçlandı.  Son maç ise 13 Mart 2016’da yine Eskişehir’de oynandı ve 3-3 beraberlikle sonuçlandı.


 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Marmara kazim 19 Ekim 2019 09:14

Bir zamanlar eskisehir

1 0 Cevap Yaz
AD 19 Ekim 2019 04:53

Coşkun hoca biliyordun zaten yönetim diye bir şey yok.Takımın geçen seneden oturmuş genç kadrosu var.Onu niye devam ettirmiyorsunda sistem denemeye kalkıyorsun.Genç çocuklar hiç değilse onurları için oynarlar.Bu takımı artık 2. Lig için hazırlayın.osmanı,mesut,halili de malzemeci yapınseneyede 3.lige tam yol ileri.Güle güle büyük Es Es

1 1 Cevap Yaz
sıtkı 19 Ekim 2019 01:00

golü kaptan Sezgin yüzünden yedik ..Bedirhanın geri pasından az kalsın Burhan Eşer 'de gol atacaktı,kalecimiz Ebrar Yiğit bundan böyle kaleyi kimselere bırakmaz ,Giresunspora da yenilirsek küme düşmeyi hemen hemen garantileriz.senin Erdal dan başka kafa ile gol atabilecek bir oyuncun yok ama sen Erdala kesik atıyorsun.Mevlütü oynatmıyorsun tipinimi beğenmedin hoca ? Gençlere kesik atarsan lütfedip koşmayan Emre ,Milinkoviç le falan maç kazanamazsın..

0 0 Cevap Yaz
Es 18 Ekim 2019 21:42

Yeni oluşum’un gelmemesi icin ellerinden geleni yaptılar. Osman Taş başkan’la el ele Tff 2 lig kırmızı grup.Hayırlı uğurlu olsun.

0 3 Cevap Yaz
AD 18 Ekim 2019 17:54

Es Es in gelecek sezonki 2. Lig kadrosunu oturtması lazım.Yok bu ligde kalkınacaksa bu iki deplasman ( Akhisar-Giresun maçlarını) alması lazımki 10 hafta Eskişehirde 30 000 kişiye oynar ve o hızla yukarılara tırmanır bugün son şansı

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi