Eskişehirspor'da -3 puan cezası kapıda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da -3 puan cezası kapıda
A
a

Eskişehirspor Kulübü, Ulusal kulüp lisansı alınması için gerekli olan imzaları, ikinci kez verilen ek sürede toplayamadı, -3 puan cezası kapıda

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Kulübü, Ulusal kulüp lisansı alınması için gerekli olan imzaları, ikinci kez verilen ek sürede toplayamadı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun pandemi döneminde kulüp lisansı alamayan kulüplerin puanın silinip silinmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.


ARTIK TFF'NİN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR
Eskişehirspor Kulübü, Ulusal kulüp lisansı alınması için gerekli olan imzaları, ikinci kez verilen ek sürede toplayamadı. SSK ve Vergi dairesinin yanı sıra, alacaklı futbolcu ve teknik adamlardan 30 Eylül tarihine kadar imza alması gereken yönetim, dün itibari ile bu imzaları toplamakta ne yazık ki başarıya ulaşamadı. Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli imzaları veremediği için -3 puan cezası ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor Kulübü, TFF’nin bu kararı ne zaman açıklayacağını beklemeye geçti.




 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 3 Ekim 2020 00:10

Onu bunu bırakın alt yapıdaki hocalarda iyidir parada gitmez battık batiyoruz

0 0 Cevap Yaz
Sivas 2 Ekim 2020 18:08

YazıKlar olsun eskisehirspor un düştüğü hallere bak ben Sivaslıyim 40 yıllık Eskişehirsporlu yum çok üzülüyorum

0 0 Cevap Yaz
26Es26 2 Ekim 2020 16:01

Sivas, Trabzon,Erzurum,Denizli,Antalya,Antep .Hatay vs. gibi kuluplerin adı diye bilinmezken EsEs süper ligde şampiyonluk kovalıyordu. Trürkiye nin en büyüklerinden bir olan EsEs kötü yöneticilerin kurbanı oldu.Yazık oldu......Kapatın kulubü..... kapatın.......En azında şanlı mazisi yaşasın.

0 1 Cevap Yaz
eses 1 Ekim 2020 15:54

valla bu yönetime şaşırmamak mümkün değil...adamlar Yılmaz Vurala teklif götürmüş. geçen sene Akhisarsporda ne başarısı varda teklif götürdünüz merak ediyorum.. ligden düşen takımı çalıştıramadı. hala yılmaz vural diyorlar. türkiyede futbol bitmiş arkadaşlar.. bu kişi zamanında Eskişehirspora maddi olarak ne kadar zarar verdi bilmiyorlarsa söyleyeyim..

2 2 Cevap Yaz
gökhan çatal 1 Ekim 2020 15:39

Aaa hayret biz ödemeleri zamanından önce yapan zengin bir kulubüz bu cezada nerden çıktı :)))) umarım gelecek yıllarda böyle şeyler yaşamayız.

1 1 Cevap Yaz
Haksever 1 Ekim 2020 13:00

Ya boş verin ümitsiz vaka bizimkisi. Kapıya kilit vurun gidin. Boşuna kimseye de Ümit vermeyin. Kulübü bu hale getirenlere de yuh olsun bir taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum.

0 1 Cevap Yaz
Sinir ettiniz 1 Ekim 2020 12:14

Osmandan bir farkınız kalmadı, ya ne demek imza alınamadı. Başka borçsuz kulüp yok mu herkes nasıl imza veriyor onlara. Neden bir biz aptal aptal -3 yiyip duruyoruz. Hayır hiç kulübe uğramasan gidip tatil yapsan telefonlara bakmasan yani kılını kıpırdatmasan bile bazı şeyler olumlu gider. Yani bu kadar kötü olmasının arkasında iyi niyet göremiyorum. Birileri el atsın. Kazım Kurt getirdiği için o bunlara gidin diyemez. Bir tek Murat Diri'yi görüyorum çözüm olarak. Yoksa o da sadece yürüyen tekere mi çomak sokar?

3 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi