Eskişehirspor büyük avantajı kaybetti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor büyük avantajı kaybetti
A
a

Eskişehirspor zirve yarışında yara aldı. Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta zirve yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Sincan Belediyespor deplasmanından 1-1 berabere ayrılan Eskişehirspor, 2 puanlık avantajını kaptırdı ve zirveyi Polatlı Belediyesi ile paylaşmak zorunda kaldı. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, Sincan Belediyespor maçında 1-1 berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı. Şimşekler, 2 puanlık farkın erimesiyle birlikte artık zirveyi Polatlı Belediyesi ile paylaşıyor. 

1 puana razı oldu

6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor ligin 17’nci haftasında Sincan Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Siyah Kırmızılı ekip Ankara deplasmanında vasatı aşamayan bir performans sergiledi. 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 1-1 berabere ayrılan Eskişehirspor 1 puana razı oldu. 

Fark eridi

17’nci haftaya 38 puanla ve Polatlı Belediyespor’un 2 puan önünde lider olarak giren Eskişehirspor, Sincan deplasmanında avantajı kaybetti. 1926 Polatlı Belediyespor, Eskişehir deplasmanında Yunusemrespor’u 4-0 yenerek zirveye ortak oldu. Ligde genel averajla Es Es ilk sırada yer alıyor. Ancak sezon sonunda ikili averaja bakılacak. Şu an için Polatlı ikili averajda Es Es’i 3-1 mağlup ettiği için üstün durumda. 

Gün birlik günü

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sincan Belediyespor beraberliğinin ardından birlik mesajları verdi. Koca yaptığı açıklamada, “Kulübü borca sokmadan şampiyonluk mücadelesi vermenin gayretindeyiz. Fakat yazılanların kaosa sürüklemek için yapılan her şeyin farkındayız. Bunları konuşmanın şuan zamanı değil. Şampiyonluk gelince her şeyi tek tek söyler açıklarız. Gün sahip çıkma günü  “Futbolcularımızın, teknik ekibimizin şampiyonluk mücadelesinde her zaman yanındayım. Büyük fedakarlıklar yapan Türkiye’nin en büyük taraftar grubunun önünde Eskişehirspor kulübü Başkanı Erkan Koca olarak saygıyla eğiliyorum. Gün gelecek bende çok sevdiğim tribünde onların yanında yerimi Maviş Erkan olarak alacağım. Gün birlik günü… Gün sahip çıkma günü.. Gün Şampiyonluk için sağlam yürüme günü” dedi.
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nevri Dönmüş 27 Şubat 2024 12:49

Siyasi gelecek için Eskişhir Sporun başında olanlardan farklı bişey beklemeyin.

0 0 Cevap Yaz
Ccc 27 Şubat 2024 11:20

Nebinin olduğu yerde ot bitmez bu es es den de hiç bir şey olmaz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi