Eskişehirspor bugün şeytanın bacağını kıracak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bugün şeytanın bacağını kıracak!
A
a

Eskişehirspor Spor Toto 1. Lig’in 16’ncı haftasında bugün saat 16.00’da Adanaspor’a konuk oluyor. Siyah-Kırmızılı temsilcimiz deplasman şanssızlığına son verip puan ya da puanlarla tanışmak istiyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı İzmir temsilcisi Altay’ı 1-0 yenerek önemli bir 3 puana imza attı. Her geçen hafta lige daha çok ısınan ve genç oyunculardan kurulu kadronun en büyük handikapı henüz deplasmanda puanla tanışmamış olması. Ligin geride kalan 15 haftasında topladığı 15 puanın tamamını evinde alan Eskişehirspor, kümede kalma adına genç ve savaşçı kadrosuyla büyük umut veriyor.

Siyah-Kırmızılılar zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayıp dün önce karayoluyla İstanbul’a oradan da uçakla Adana’ya geçti. Kamp yapacağı otele yerleşen takım, maç saatini beklemeye çekildi. Bugün saat 16.00’da başlayacak olan kritik Adanaspor maçına sezonun ilk deplasman puanı ya da puanları ile tanışmak isteyen ‘Bizim Çocuklar’, 7 maçlık deplasman şanssızlığına da son vermenin hesaplarını yapıyor.

Adanaspor Eskişehirspor maçı ne zaman hani kanalda CANLI saat kaçta?​

Adanaspor ile 29. randevu

Daha önce oynadıkları 28 maçtan Eskişehirspor 13 galibiyetle ayrılırken, Adanaspor 8 kez güldü. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan toplam 69 golün 37’si Siyah-Kırmızılılardan, 32’si de Adana ekibinden geldi. İki takım tarihlerinde ilk kez 16 Ocak 1972 tarihinde Adana’da karşılaştı. Maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Son karşılaşma ise 4 Mayıs 2018’de yine Adana’da oynandı. Eskişehirspor bu maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Muhtemel 11'ler

Adanaspor: Goran Karacic, Veli Kızılkaya, Berkan Yıldırım, Onur Akbay, Özkan Taştemur, Yener Arıca, Claudiu Bumba, Doğanay Kılıç, Gökhan Sazdağı, Ahmet Dereli, Famoussa Kone

Eskişehirspor: Ekrem Kılıçarslan, Semih Güler, Mevlüt Çelik, Bedirhan Altunbaş, Cemali Sertel, Mehmet Özcan, Furgan Polat, Tolga Yakut, Alperen Kocabaş, Fıratcan Üzüm, İbrahim Halil Öner
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi