Eskişehirspor bu tavsiyelere kulak vermeli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor bu tavsiyelere kulak vermeli
A
a

Yönetim ve teknik kadronun kısa süreli hatasına taraftarlar birliğinden önemli açıklama…

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da altyapıdan A Takıma yükselen 12 futbolcu, Teknik Direktör Cüneyt Biçer tarafından tekrar altyapıya gönderilmişti. Bu karar oldukça tepki çekerken Taraftarlar Birliği Cüneyt Biçer ve yönetime tavsiyede bulunarak bu hatadan dönülmesini istedi.
 
Cüneyt hocanın gelmesinden mutluyuz
Yazılı açıklamada şu ifadelere ver verildi, “Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda yeni hocamız Cüneyt Biçer ile anlaşmaya vardık. Kendisi bulunduğumuz ligi iyi bilen ve futbol camiasında bu ligde başarıları olan bir hoca olduğu için gelişi bizleri mutlu etti.”
 
Aynı sıkıntıyı yaşamayalım
“Bizler uzun yıllardır hep çile keder çekmiş ve her sene aynı hataları yaparak ders çıkarmadan bu noktaya gelmiş bir camiayız. Hocamızın takımı mevcut şartlarda kampa alması ve bu takımı yeni sezona hazırlaması kendi görevi ancak bu görevde bizlerin de hocamıza bir kaç tavsiyesi olacaktır. Yıllardır yaşanan sıkıntıların tekrar yaşanmaması adına bunları söylemek bizler için zorunluluktur.”
 
Hayalperest davranış olur
“Öncelikle Cüneyt Hoca’ya transfer yasağımızın olduğunu ve bu yasağın kalkmasının da şu şartlarda mümkün olmadığını belirtmemiz lazım. Camianın içinde bulunduğu gerçekleri görmezden gelmek hayalperest bir davranış olur. Mevcut kadrodaki çocukların büyük bölümünün önceki yıllarda da oynadığını ve pek bir gelişme gösteremediğini 2 senedir küme düştüğümüzü bilmesi gerekir.”
 
Altyapıya yasağımız vardı
“Ayrıca Cüneyt hocamıza dikkatli şekilde hatırlatmamız gereken diğer konu; Eskişehirspor’umuzun uzun yıllardır A takımın transfer yasağı olduğu gibi 3 senedir altyapımıza da transfer yasağı vardı. Geçtiğim sezon yönetici arkadaşlarımızın üstün çabaları o kadar uğraş verilerek, FIFA dosyaları çözülerek, altyapı transfer yasağı kaldırıldı. A takım hocalarından görüşler alınarak, elemeler, seçmeler, hazırlık maçları yapılarak, şehir dışında maçlar izlenerek, gerek profesyonel lisanlı, gerek amatör lisanslı olmak üzere altyapımızdaki tüm yaş guruplarına 150’ye yakın oyuncu transfer edildi. Evet hocam "150"...”
 
Doğrular ve yanlışlar vardır
“Doğrular yanlışlar vardır. Ancak altyapımızda dahi oynayacak oyuncu yoktu desek yeridir. Geçtiğimiz sezon açılan altyapı transferi camiamızın umutlarını tekrar yeşertmişti. Transfer edildikten sonra oynadıkları maçlarda gösterdikleri performanslar ortada hepsinin İdmanlarda yapılan test verileri ve maçlardaki GPS verileri kayıtlarda mevcut. Bunlar göz ardı edilip 3-4 günde Eskişehirspor’umuzun kaderinin yine aynı şekilde bekleyenlere bırakılması camiada rahatsızlık yaratmış durumdadır. Bu takımda revizyon şarttır. En yakın örneği geçen sene yaşananlar ortadadır. Geçen seneki A takım kadrosunu tutup tek transfer noktamız alt yapıdan gelen çocukları bu kadar kısa bir sürede bir maçla elemek Eskişehirspor geleceği açısından kolaycılıktır.”
 
Forma rekabeti için
“Cüneyt hocamızın tecrübelerine bilgisine elbette güveniyoruz. Tabi ki Bu transferlerin tamamı A takımda oynayacak seviyede değildir ama transfer yasağı olan bir takımda forma rekabeti olması açısından, kan değişikliğine gidilmesi açısından, üst üste küme düşüren ve bu formayı çoğu maç layıkıyla terletmeyen arkadaşlara da yine bize kaldılar dedirtmemek gerekliliğine inanıyoruz. Zira bu camia çok büyük bir camia ve genç yaşta olmalarına rağmen bazı arkadaşlar oldum havasına girip kendisine muhtaç olduğumuzu sanıyor ve gönderilen arkadaşların mevcut futbolculardan çok büyük eksikleri de olmasa gerek zira geçtiğimiz senelerde 18-21 yaşlarındaki çocukların koşamadığını değil koşmamasını izledik canlı olarak...”
 
Biz çok önceden tecrübeliyiz
“Takımın geçen sezonki performansı ortadayken, takımdan kaçmaya çalışan ve her fırsatta TFF’ye veren oyuncuların, bu armaya yakışmayacak hareketler yaparak takıma katkı sağlamayacakları kesindir. Belki hocamız bu konuda farklı düşünce içinde olabilir ancak bizler bunu her sene yaşadığımız için tecrübelerimize dayanarak hocamızı kulübümüzün selameti açısından uyarıyor ve bilgilendiriyoruz.”
 
Kaya’dan rapor neden istenilmedi?
“Geçtiğimiz sezon alternatifsizlikten dolayı formayı nasılsa giyerim diyen kadroyla, 3 gün içinde verilen bu karar, Eskişehirspor’umuzun ölüm kalım sezonu için çok büyük risktir.
Cüneyt hocamız kulüpte geçtiğimiz sezon teknik direktör olarak görev yapan Suat hocamızın raporlarına ulaşması zor değildir. Gerçi Suat hocadan A takımla ilgili rapor istenmediğini üzülerek öğrendik fakat Suat Hoca ve Yardımcı Hocamız Mithat Hoca’nın onayı ve raporuyla A takıma çıkarılan oyuncuların listesi kulübümüzde mevcuttur ve bu çocukların hepsi mi yeteneksiz?”
 
Yönetimi de uyardılar
“Kıymetli yönetim kurulumuza da bu zorlu süreçte gövdelerini bu işin altına koydukları için ayrıca takdir ve teşekkür ediyoruz. Eskişehirspor’da oynamak istemeyen bu kulüpten ayrılmak için başvuranlar olabilir haklarıdır ancak bu formayı terletmek istemeyenleri neden zorla forma vermeye çalışıyoruz. Kendilerinde kerameti sanıp daha önce gidenlerin çoğunun durumu ortada. olabilir ancak bu kulüpten kaçan arkadaşlardan medet umacak kadar kötü durumda değiliz. Eskişehirspor formasının ağırlığını bilen ve bu forma için savaşmak için sabırsızlanan arkadaşlara daha çok ihtiyacımız var.”
 
Hocamıza başarılar diliyoruz
“Eskişehirspor taraftarı için önemli olan hangi ligde olduğumuz değildir. Bizler sevdamızın peşinden koşmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün menfaatleri için, her zaman doğruları haykıracağız. Eskişehirspor’un geleceğini düşünerek bunları söylemek ve gerekirse haykırmak bizlerin görevidir. Cüneyt hocamız ve yeni teknik ekimize başarılar diliyoruz. Bizlerin derdi üzüm yemek bağcıyı kovmak değil. Bu eleştiri değil tavsiyedir. Umarız göz ardı edilmez zira her sene aynı şeylerin yaşanması sonucu bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese...”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
26 29 Temmuz 2022 21:55

Konu hocanın maliyet mi tabiiki dışarıdana karşıyız ama konu bu değil başarısız olan hocanın tavsiyesiyle yönet diyorlar futbol düşmanları ona tavrım anlamadan yorum yazıyorsunuz.

0 0 Cevap Yaz
ess 29 Temmuz 2022 19:58

yönetim şu an uyduruk yerel firmaların amatör reklamlarını yapmakla meşgul.. "napıyonuz x çibörek dükkanından yemek yiyonuz." "falanca haber sitesini takip ediniz." "en güzel püsküü üfler büsküğüsüdür". vs

4 2 Cevap Yaz
pompeo

la oolum ... tff 3'e düsmüssün ... elit sirketler sana yanasirmi ??

2 1
ESES 29 Temmuz 2022 17:51

başkan borç var diyor 1 milyona hoca geliyor..500 bin peşin....hangi çocuklara sahip çıktılar.. kimse eskişehirlilere sahip çıkmıyor.. masal anlatmasınlar... ödeyin o zaman geçen sene alacağı olan personelin parasını.. hocaya 500 bin vereceğinize bu insanların hak ettikleri parayı ödeyin...

3 6 Cevap Yaz
Firildak 29 Temmuz 2022 15:32

Berber teknik direktör olsun

2 5 Cevap Yaz
26 29 Temmuz 2022 15:05

Suat hoca nın tavsiyesine göre hareket edipte yok mu etsinler E-Esimiizi ne diyor bu taraftar adına konuştuğunu sanan ve manşet edilen kişiler. Tam saçmalık.

5 0 Cevap Yaz
ES

hocanın maliyetini bir sor bakalım...

1 1
ESES

yeni gelen ekibin maliyetini bir sor bakalımmm

1 2
pompeo 29 Temmuz 2022 14:28

hee hee .. haykirin bakam ... gireydiniz ya yönetime ... her sey cok güzel olurdu simdiye kadar ...

1 1 Cevap Yaz
Erol 29 Temmuz 2022 13:17

Tavsiye değil para lazim

3 4 Cevap Yaz
Tıfıl 29 Temmuz 2022 11:45

Takımın başına sen gel bari (teknik direktörun işine karismayalim arkadaş)

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi