Eskişehirspor Başkanı verdiği sözü tuttu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Başkanı verdiği sözü tuttu!
A
a

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca TFF U-19 Elit B Ligi’nde mücadele eden Eskişehirspor U-19 takımına verdiği sözü tutarak, yüzleri güldüren bir jeste imza attı. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

TFF U-19 Elit B Ligi’nde mücadele eden Eskişehirspor U-19 takımı, ligin 16’ıncı haftasında Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Denizlispor’u konuk etmişti.

Karşılaşmada ilk gol Denizli ekibinden dakika 2’de Süleyman Bozbay’dan gelmişti. Bu gole karşılık olarak Siyah Kırmızılı takım dakika 6’da Yunus Çetin ile beraberliği yakalamış dakika 18’de ise Mithat Baran Dirioğlu’nun gol vuruşu ile tekrar 2-1 yenik duruma düşmüştü.

Mücadele etmekten biran olsun vazgeçmeyen Es Es, Dakika 21’de Hasan Şen ile eşitliği tekrar yakalamış ve dakika 37’de Mustafa Berke Öral ile 3-2 öne geçerek mücadeleyi kazanmıştı.

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Eskişehirspor U-19 takımına bu maçı kazanmaları halinde yemek sözü vermişti. Koca genç oyuncular ile Birsen Kebap’ta buluşarak jestini gerçekleştirdi. Aile ortamının hâkim olduğu yemekte bir araya gelen takım galibiyeti kutlarken aynı zamanda da hoşça vakit geçirdi

Kaynak : Spor Servisi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi