Eskişehirspor'a yakışmayan hata: Fatura yanlış kesildi !

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a yakışmayan hata: Fatura yanlış kesildi !
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop, Sincan Belediyespor karşılaşmasının ardından ES TV yorumcusu ve Sonhaber Gazetesi Spor muhabiri Aytaç Ersoy'a gösterdiği tepkiyle gündeme geldi. Kartop'un tepkisine TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda'dan da kınama geldi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop'un, ES TV yorumcusu ve Sonhaber Gazetesi Spor muhabiri Aytaç Ersoy'a "Barış, Barış dediniz alın oynattık. Yeni kaleciyi yazmayın dedik yazdınız. Sizin yüzünüzden bonservis ödedik. Takımı karıştırdınız. Art niyetlisiniz ve bu takımın şampiyon olmasını istemiyorsunuz!" dediğini ve bu sözlerin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Pazar günü Ankara’da oynanan Sincan Belediyespor - Eskişehirspor karşılaşmasının ardından Siyah-Kırmızılı Kulübün Teknik Direktörü Levent Kartop’lamaç sonunda kendisiyle röportaj yapmak isteyen ES TV yorumcusu ve Sonhaber Gazetesi Spor muhabiri Aytaç Ersoy’a gösterdiği haddini aşan tepkisinden dolayı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda kınadı.

"Kötü futbolun faturasını Eskişehirspor basınına mı kesmek istiyor?"

“Barış, Barış dediniz alın oynattık. Yeni kaleciyi yazmayın dedik yazdınız. Sizin yüzünüzden bonservis ödedik. Takımı karıştırdınız. Art niyetlisiniz ve bu takımın şampiyon olmasını istemiyorsunuz! diyerek yerel basına karşı haddini aşan ifadeler kullanan Kartop, Sincan Belediyespor karşısında oynanan kötü futbolun faturasını Eskişehirspor basınına mı kesmek istiyor?” diyen Seda, Eskişehirspor Kulüp Başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin dikkatini çekerek bir daha haddini aşan açıklamalarda bulunmaması için kendisini uyarmalarını söyledi.

Neyin yazılıp yazılmayacağına siz mi karar vereceksiniz?

TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

“Eskişehir’deki mahalli gazetelerde spor muhabirliği yapan arkadaşların Eskişehirsporluluğunu tartışmak size düşmez. Bugün Siyah-Kırmızılı Kulüp Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etse yılmadan peşinden koşmaya, desteği vermeye devam ediyorlar. Siz profesyonel teknik adamsınız. Bugün Eskişehirspor’un yarın ise bir başka takımı çalıştırırsınız. Sezon sonunda Siyah-Kırmızlı Kulüp hedefine ulaşamamışsa siz bu duruma bizim kadar üzülmezsiniz. Sonra neyin yazılıp yazılmayacağına siz mi karar vereceksiniz? Eskişehirspor Kulübüne bugüne kadar birçok teknik direktör geldi gitti. Hiçbiri sizin yaptığınız saygısızlığı yapmadı. Maç sonu röportaj vermek zorunda değilsiniz. Sevgili Aytaç Ersoy’a ‘Moralim bozuk. Eskişehir’de görüşelim’ diyebilirdiniz.Bir basın mensubuna amacını aşan ifadeler kullanmanız son derece yakışıksız bir davranış olmuş. Unutmayın Teknik Direktörlük zorlu ve dikenli bir yoldur. Sizde bu yolun henüz başındasınız. Başarılı olmayı hedefliyorsanız en başta dilinize ve üslubunuza dikkat etmek zorundasınız. Umarım bu hatanızdan dersler çıkarıp zor koşullarda görev yapan spor muhabirlerine bundan sonra daha saygılı olursunuz.”

Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es-esli26 28 Şubat 2024 08:37

Sadi Bey durumu net bir şekilde özetlemiş; kalemine, yüreğine sağlık... Aynı konuda yönetiminde mantıklı ve net açıklama yapmasını beklerdik, yakışmadı... Unutmayın yöneticiler sizler Eskişehirspor'un idarecilerisiniz, hocayı koruyup kollamak bu gibi durumlarda olmaz!...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi