Eskişehirspor'a Şampiyonlar Ligi kadrosu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a Şampiyonlar Ligi kadrosu!
A
a

Eskişehirspor hakkında konuşan AK Parti Tepebaşı Belediyesi Adayı Hasan Tuç, Eskişehirspor'un önce birinci ligde şampiyon olacağını ardında da Şampiyonlar Ligi kadrosunu kuracağını iddia etti.

Sütiş Eskişehir
Siyah Kırmızılı Kulüpte Yönetim boşluğunun yaşandığı dönemde kulübü sahiplenen İcra Kurulu’nda yer alan ve şu an AK Parti Tepebaşı Belediyesi Adayı olan Hasan Tuç, 2-1 kaybedilen Adana Demirspor maçı öncesi ESTV mikrofonlarına konuştu. Tuç, “Eskişehirspor en büyük markamız. Tabiki buraya kadar gelmemiz başarıdır. Zor günler geçirdik. Yönetimde ve icra kurulunda yaptığımız çalışmalarla iyi bir istikamette gidiyoruz. Öncelikle bu ligde şampiyon olmak istiyoruz. Önümüzdeki yılda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir kadro yaratacağız. Ekonomisiyle, turizmiyle Eskişehir inşallah hep Şampiyonlar Ligi’nde olacak” ifadelerini kullandı.

Burhan Sakallı da Şampiyonlar Ligi demişti

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı Eskişehirspor hakkında açıklamada bulundu
 
​Sakallı, “Benim belediye başkanlığım dönemimde Eskişehirspor Süper Lige çıkmıştı. Benim belediye Başkanı olduğum bir şehirde Eskişehirspor Süper Ligde oynayan bir takım olur dersem bu hem size hem Eskişehirlilere hem de Eskişehirsporlulara haksızlık olur. Benim belediye başkanı olduğum şehirde hele ki bu takım Anadolu direnişinin temsilcisi ise en az Şampiyonlar Liginde oynayan bir takım haline gelecek.  Benim Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum bir şehirde değil Eskişehirspor’un küme düşmesi, Eskişehirspor’un Süper Ligde oynuyor olması bu bizi asla kesmez. Eskişehirspor Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takım olacak” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
can 5 Mart 2019 10:56

Bende yedim

0 2 Cevap Yaz
bilek26 4 Mart 2019 23:24

burada gülünecek:)

0 3 Cevap Yaz
Ziyaa ziyaaa 4 Mart 2019 17:09

Sanirim anketler kötu gidiyor demezler mi bunca yil neredeydiniz harun karacan nabi hoca neredrydiler secim vakti mi akliniza geldi??Gecin bunlari

0 5 Cevap Yaz
Namık 4 Mart 2019 16:45

at at kalede Ekrem var.. O yer ancak bunları.

0 5 Cevap Yaz
Es Es 4 Mart 2019 15:34

Es es i Siyasete alet etmeye bi birakin

1 4 Cevap Yaz
Eses 4 Mart 2019 15:05

Bu halkı bu kadar ucuz siyasete inanacak kadar aptal sanmayın

0 7 Cevap Yaz
Belli değil.. 4 Mart 2019 15:01

Bey efendi biraz ufak atta civcivlerde yesin.... Temiz futbol ,temiz skor...

0 7 Cevap Yaz
hadi abi yaaa 4 Mart 2019 13:27

hiçbir temeli olmayan, tamamen seçime yönelik, hayal ürünü yalan dolan bir açıklama. burhan sakallı da aynı hayali satma peşinde. türkiye'de 1 takım şampiyonlar ligine gidiyor o da şampoiyon olan takım. yani eskişehirspor her sene süper lig şampiyonu olacak öyle mi? yaz döneminde transfer yasağı tekrar gelmesin ben başka bi şey istemem çünkü idareten yasak kalktı ve yine paralar saçıldı. kimseye borç ödediğimiz yok. yaz döneminde o imzaları hangi yüzle isteyeceksinzi tekrardan? eskişehirsporu seçim malzemesi yapmayın kardeşim ayıptır günahtır ya.

0 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi