Eskişehirspor'a saldırı her şeyi değiştirdi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a saldırı her şeyi değiştirdi!
A
a

Eskişehirsporlu futbolcular, Alaplı Belediyespor mağlubiyeti sonrası Çukurhisar'da uğradıkları saldırıya ilişkin ortak bir açıklama yaptı. Futbolcular, "Ölümle bile sonuçlanabilecek bir olay yaşadık açıkçası... Personel ve futbolcular resmen dövüldük" ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir
Alaplı Belediyespor mağlubiyeti sonrası Çukurhisar’da saldırıya uğrayan Eskişehirsporlu futbolcular ortak açıklama yaptı. Futbolcular, “Ölümle bile sonuçlanabilecek bir olay yaşadık açıkçası... Personel ve futbolcular resmen dövüldük” dedi. 

Ölüme sonuçlanabildi

Yapılan ortak açıklamada, “Alaplıspor müsabakası dönüşü şehir girişine yakın bir noktada 6-7 araba ve 30-40 kişilik kendini bilmez Eskişehirspor taraftarı önümüzü kesip, zorla otobüse binip kiminin ellerinde beyzbol sopası kiminin elinde kesici aletler ile bütün takım olarak darp edildik. Otobüsün içinde çaresiz ve savunmasız bir şekilde başımıza yüzümüze yumruklar atıldı. Ölümle bile sonuçlanabilecek bir olay yaşadık açıkçası... Personel ve futbolcular resmen dövüldük.”

Futbol böyle bir şey değil

“Futbol böyle bir şey değil. Bu sporun ruhuna aykırı ve sağlık bu hayatta en önemli Tabi ki de bunu bütün Eskişehirspor Kulübü’ne veya taraftarına yüklemiyoruz. Bu yaşadığımız çok farklı bir olay ve Eskişehirsporlu futbolcular olarak bu olayı sineye çekmiyoruz ve gerekli adımları atacağımızı sorumlular hakkında gereğini yapacağımızı bilmenizi istiyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Hayrettin ile görüşme yapılacak

Eskişehirspor'da başarılı sol bek Hayrettin Cengiz, Pazar akşamı otobüse yapılan saldırı sonrası takımdan ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan 29 yaşındaki futbolcu, “Söylenecek çok şey var ama benden bu kadar" dedi. Bu açıklamanın ardından Eskişehirspor yönetimi hemen harekete geçti. Yönetim, Hayrettin ile 1-2 gün içerisinde görüşme yapacağı öğrenildi. 

Baturaygil ve Diri ikna etti

Alaplı maçı sonrası bazı taraftarların Çukurhisar civarlarında takım otobüsünü durdurup futbolculara yaptığı saldırının yankıları sürüyor. Pazar gecesi yaşanan bu olayın ardından pazartesi günü tesislerde toplantı yapıldı. Başkan Erkan Koca, bir süredir tesislere gelmeyen eski Başkanvekili Fatih Baturaygil ve ETB Başkanı Murat Diri futbolcularla toplantı yaptı. Yapılan görüşmede futbolcular ikna edildi.

Takipçisi olacağız

Eskişehirspor yönetimi, Alaplı deplasmanı dönüşü takım otobüsüne yapılan saldırılan ardından resmi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere verildi; “Takım otobüsümüze kendini bilmez, Eskişehirspor taraftarı olarak tasvir edemeyeceğimiz bir grup tarafından yapılan saldırıyı esefle kınıyor, konunun takipçisi olacağımızı, sezon başından bu yana şampiyonluk mücadelesi için ter akıtan futbolcularımız, yeni gelen teknik ekibimiz ve kulüp personelimizin yanında olduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Eskişehirspor toplandı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Eskişehirspor 1 günlük iznin ardından tesislerde toplandı. Siyah Kırmızılı ekip Teknik Direktör Önder Karaveli önderliğinde bir antrenman gerçekleştirdi. Tüm liglerde yerel seçim nedeniyle maçlar oynanmayacağı için Eskişehirspor cumartesi gününe kadar tesislerinde çalışacak. Takım cumartesi ve pazar gününü izinli olarak geçirecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi