Eskişehirspor'a kötü haber: Planları değiştirecek 3 eksik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'a kötü haber: Planları değiştirecek 3 eksik!
A
a

Eskişehirspor'da Alaplı maçı öncesi önemli değişiklikler oldu. Eskişehirspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Alaplı Belediyespor maçına 3 önemli eksikle çıkacak. İşte Eskişehirspor - Alaplı maçında forma giyemeyecek futbolcular...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, pazar 15.00’te deplasmanda oynanacak Alaplı Belediyespor maçına sıkı hazırlanıyor.

ESKİŞEHİRSPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK!

Teknik Direktör Önder Karaveli, çarşamba akşamı ESTV’ye yaptığı açıklamada, sportif sakatlıklar hakkında bilgiler vererek, “Kırşehir maçından sonra sakat ayrılan oyuncularımız oldu. Kerem ve Sergen’in MR’ları çekildi. İkisi de antrenmanlara katılamadı. Fatih gribal enfeksiyon geçiriyor. Ama günden güne iyi olacak. Biliyorsunuz Yusuf Sunbat elinden ameliyat oldu. O da pazartesi günü takıma tekrar katılacak” demişti. Sergen Şakirler ve Kerem Eryılmaz’ın Alaplı maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. Yusuf Sunbat’ın oynamayacağı biliniyordu. Fatih Çakır’ın ise forma giyebileceği öğrenildi. Kritik maç öncesi Es Es’te 3 ciddi eksik var.
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih Öztürk. 22 Mart 2024 20:59

Eskişehir taraftaları adına bu demek oluyor ki Eskişehirspor Zonguldak'ta Alpalı belediye maçında şampiyonluk havlusunu atıp gelecek demek oluyordur bu haberin başka bir açıklaması olamaz en önemli mevkilerdeki bu 3- kilit oyuncunun kadroda yer alamaması demek maçı teslim ediyoruz demektir başkan Erkan kocaya ve yönetimine hayırlı olsun şampiyonlugu sattılar yani.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi