Eskişehirspor 6 yıl 2 ay sonra başardı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor 6 yıl 2 ay sonra başardı
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’de bir başka Eskişehir temsilcisi Demirspor'u 6-0 ile geçip 3 puan sevinci yaşarken 6 yıl 2 ay sonra önemli bir başarıya da imza attı.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de takımını yalnız bırakmayan Eskişehirspor taraftarı, Demirspor maçında alınan 3 puan sonrası sevinç yaşadı. Taraftar takımdan sezonun ikinci yarısında şampiyonluk bekliyor.  

Tüm Türkiye konuşuyor

Eskişehirspor taraftarı takımları Bölgesel Amatör Lig’de olsa dahi mücadeleden vazgeçmiyor. İç sahada geride bıraktığımız Pazar günü oynanan Demirspor maçında tribünlere koşan 5 bini aşkın taraftar ilk düdükten son düdüğe kadar hiç susmadı. Taraftarın gösterdiği özverili mücadelesi Türkiye’de konuşulmaya devam ediyor. 

Ailecek izleyenler fazlaydı

Coşkulu bir ortam yaratan taraftar alınan farklı galibiyeti maç sonu takımla beraber kutladı. Taraftar gruplarının önüne giden futbolcular karşılıklı tezahüratlarda bulundu. Ailece, 7’den 70’e fark etmeksizin tribünlere gelen Siyah-Kırmızılı taraftar, sezon sonunda tekrar profesyonel liglere yükselmeyi arzuluyor.

6 yıl sonra en farklı galibiyet

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig’in 14’üncü haftasında Demirspor’u sahasında 6-0 mağlup ederek farklı bir galibiyete imza attı. Eskişehirspor, yıllar sonra ilk kez bu kadar farklı bir galibiyet elde etti. Siyah-Kırmızılı takım en son böyle bir galibiyeti 11 Aralık 2017’de TFF 1. Lig’deyken Gaziantepspor karşısında iç sahada 7-0’lık skorla almıştı. Tam 6 yıl 2 ay sonra farklı bir galibiyet elde edildi.

Buğra formasına kavuştu

Demirspor’un defans oyuncusu Hüseyin Buğra Cesur, sezonun ilk maçında Eskişehirspor’a karşı oynanan karşılaşmada ciddi bir sakatlık geçirmişti. Aylardır yeşil sahalardan uzak kalan 21 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız Pazar günü oynanan maçta tekrar formasına kavuştu. Buğra’nın ilerleyen haftalarda eski performansına kavuşması bekleniyor.

Yasin Yılmaz’ın acı günü

Eskişehirspor tribünlerinin tanınan isimlerinden olan Yasin Yılmaz'ın annesi Necmiye Yılmaz (72), geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Anne Yılmaz’ın cenazesi dün, Şirintepe Yayla Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çifteler Sabit Halim Paşa köyüne defnedildi. Cenazeye Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yöneticiler, Sivrihisar Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Tepebaşı Belediyesi Başkan Adayı olan Hamid Yüzügüllü de katıldı. Anadolu Gazetesi olarak Necmiye Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Polatlı evinde kaybetmedi

BAL 6. Grup’ta 14’üncü haftada zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Polatlı Belediyespor, Ankara TKİ ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk devresi 0-0 sona erdi. Bu sezon takımın en çok gol atan futbolcusu olan Cengizhan Avcı, 68’inci dakikada fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca 1926 Polatlı Belediyespor 1-0 kazanıp Es Es’in 2 puan arkasında takibini sürdürdü. Polatlı, Pazar günü Eskişehir Demirspor’un konuğu olacak.
Kaynak : Duhan Berk Ötsukarcı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi