Eskişehirspor 4 puan kaybetti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor 4 puan kaybetti!
A
a

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor evinde oynadığı son iki karşılaşmada önemli kayıplar yaşadı. Şimşekler, Geredespor ve Ankara TKİ maçlarından sadece 1 puan çıkarabildi ve saha avantajını değerlendiremedi. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefine yönelik önemli bir mücadele veriyor ancak son oynadığı iki karşılaşmada beklenmeyen kayıplar yaşadı. Geredespor ve Ankara TKİ maçlarından sadece 1 puan alabilen Şimşekler, ev sahibi avantajını değerlendiremedi.

Bu durum, takım için zorlu bir sürecin işaretçisi olabilir. Geredespor ve Ankara TKİ maçlarındaki düşük performans, teknik ekip ve oyuncular için bir değerlendirme fırsatı sunabilir.

Gerede’ye boyun eğmiştik

Şampiyonluk yolunda Eskişehirspor’un en büyük gücü kuşkusuz şanlı taraftarı… Süper Lig’de dahi birçok kulüp Es Es taraftarının verdiği desteği arar haldeyken, Siyah Kırmızılı takım bu fırsatı son iki iç saha maçında değerlendiremedi. Es Es ligin 11’inci haftasında oynadığı Geredespor karşılaşmasında taraftarı önünde 1-0 mağlup oldu. Şimşekler 12’nci haftada Çilimli deplasmanında zafere ulaşırken moral bulmuştu.

1 puana razı olduk

Eskişehirspor ilk devrenin son maçında geçtiğimiz Pazar günü taraftarı önünde Ankara TKİ’yi ağırladı. Şimşekler, taraftarının desteğini arkasına alıp kritik karşılaşmadan galip gelmeyi hedefliyordu. Ancak işler istenilen gibi gitmedi. Eskişehirspor iki kez geriye düştüğü maçtan 1 puanı son bölümlerde kurtardı. Es Es böylelikle evinde oynadığı 2 karşılaşmadan 1 puan alarak büyük kayıp yaşadı.

Burası bizim evimiz

Ercan Kuruçay zorlu Ankara TKİ maçı öncesi tüm takıma konuşma yaptı. Seremoni sonrası saha kenarında ilk 11’de forma giyecek isimler, yedek oyuncular ve teknik heyet omuz omuza kümelenip bir araya geldi. Takım kaptanlarından Ercan Kuruçay yaptığı konuşmada takım arkadaşlarını motive etmeye çalıştı. 35 yaşındaki futbolcu, “Hepimiz en iyi mücadelemizi sergileyip buraya bizi desteklemeye gelen bu taraftarı mahcup etmeyeceğiz. Burası bizim evimiz” ifadelerini kullandı.

İsmail ve Sergen yine sahnede

 

Eskişehirspor’un geçtiğimiz hafta Çilimli Belediyespor deplasmanında 83’üncü dakikada attığı golde İsmail Palta, Sergen Şakirler’e asisti yapmış ve Es Es bu maçı 1-0 kazanmıştı. Ankara TKİ maçının 39’uncu dakikasında bu ikili yine sahnedeydi. Sağ kanatta topla buluşan İsmail Palta’nın ortasına çok iyi yükselen Sergen Şakirler, güzel bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.

İlk kez 11’de forma giydi

Çilimli Belediyespor maçında sonradan dahil olarak ilk kez Eskişehirspor forması terleten Beytullah Çamurlu, Ankara TKİ maçında ilk kez Es Es forması ile bir maça ilk 11’de başladı. Teknik Direktör Levent Kartop, Mustafa Arda Kartal’ın cezası ve Erdin Üzer’in sakatlığından kaynaklanan maç eksiğinden dolayı Beytullah’ı Ankara TKİ ile oynanan maça 11’de başlattı.


 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kemal can 9 Ocak 2024 16:44

buraya gelen takımlar aslan kesiliyor nedense...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi