Eskişehirspor: 1 Erzurumspor: 2 maç sonucu (MAÇ ÖZETİ)

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor: 1 Erzurumspor: 2 maç sonucu (MAÇ ÖZETİ)
A
a

Eskişehirspor ligin dişli ekibi BB Erzurumspor’u konuk etti. Maça henüz 3. dakikada attığımız golle başladık ve çok umutlandık ancak 4 dakika sonra Erzurumspor'un beraberlik golü geldi. Kabus gibi bir son dakika golü ile de maçı 2-1 kaybettik.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: Eskişehirspor sahasında Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile çok önemli bir maça çıktı. TFF 1. Lig'in 12 haftasına üst üste aldığı galibiyetlerle moralli giren Es Es maçın henüz 3. dakikasında Jesse ile golü buldu. Son haftalardaki hastalığımız yine nüksetti ve golü bulduktan kısa süre sonra gol yedik. Maç 1-1 bitecek gibi görünürken önce penaltı bekledik dönen topta uzatma bölümlerinin son dakikasında yediğimiz golle maçı 2-1 kaybettik. Futbolcularımız maçtan sonra adeta yıkıldı.

Eskişehirspor Erzurumspor maçı önemli anlar

KARŞILAŞMAYI 2-1 KAYBETTİK

Dakika 90+3: Erzurumspor Hamrun ile 2-1 önet geçti.
Dakika 90+1:
Penaltı bekledik ama hakem devam dedi... İbrahim Halil ve Mehmet Özcan'ın paslaşmalarında İbrahim Halil yerde kaldı. Hakem topa müdahale dedi ve devam ettirdi. Tartışmalı bir pozisyon!
Dakika 90: Maça 3 dakika ilave edildi.
Dakika 89: Berkay Dabanlı'dan inanılmaz bir hata. Top Hasan Ayaroğlu'nun önünde kaldı. Hasan'ın plase şutu auta gitti. Çok büyük bir tehlike atlattık.
Dakika 88: Melih Ağa, Erzurumspor'un şutunu kurtardı.
Dakika 85: Hasan Hatipoğlu'nun kafa vuruşu auta gitti.
Dakika 80: Furkan Balaban topu rakip sahaya taşıdı. Sol kanatta Milinkovic'e çıkarttı topu. Milinkovic şutunu çekti top kaleciden sekti. Dönen topa Furkan çok sert vurdu ancak defansa çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Furkan'ın şutunda elle oynama bekledik ancak hakem devam dedi.
Dakika 76: Sissoko ceza sahasına girmek isterken top bir anda Jesse'de kaldı ancak Jesse ofsayt pozisyonundaydı.
Dakika 75: Serbest vuruş kullandık. Karabolde topa hiçbir futbolcumuz dokunamadı ve topu uzaklaştırdı defans.
Dakika 67: Furkan Balaban Issah'ın yerine oyunda.
Dakika 66: Sissoko vurdu top kalecide kaldı.
Dakika 64: Erzurumspor topu ağlara gönderdi ancak hakem elle oynama gerekçesiyle iptal etti golü. Emrah çok sert vurdu. Melih'ten seken şuta Pote dokundu. Melih yine çıkardı ama top Pote'ye çarptı ve Hasan Hatipoğlu tamamladı ve topu ağlara gönderdi ama öncesinde Pote'nin elle oynadığı belirtti hakem.
Dakika 61: Milinkovic sarı kart gördü.
Dakika 60: Hızlı atağa çıktı. Sissoko orta sahada aldığı topla 3 rakibini geçerek ceza sahasına girdi. Şutunu çekti ancak top kalecide kaldı. Çok güzel bir gol olacaktı eğer top ağlara gitseydi.
Dakika 57: Cenk Ahmet çapraz pozisyonda çok sert vurdu top uzak direğin dibinden auta çıktı.
Dakika 54: Erzurumspor üst üste ceza sahamıza girmek istedi ancak 3 pozisyonda da savunmamız başarılı.
Dakika 53: Çok önemli bir pozisyondan yararlanamadık.  Sissoko ile hızlı çıktık. Sissoko çok güzel bir pas attı İbrahim Halil'e. İbrahim Halil kaleci ile çaprazda karşı karşıya kaldı ancak şut çekmekte gecikince defans topu uzaklaştırdı.
Dakika 46: Eskişehirspor'da Furgan Polat çıktı İbrahim Halil oyuna girdi.
Dakika 46: Erzurumspor 2. yarıya başladı

İLK YARI SONA ERDİ

Dakika 44:
İki takım da sık sık top kaybı yapıyor
Dakika 40: Bu dakikalarda oyunun kontrolü Erzurumspor'da. Kontra ataklarla gol arıyoruz.
Dakika 37: Mehmet Feyzi sağ kanattan çok iyi getirdi. İçeri kesti topu... Furgan Polat gelişine vurdu ancak top auta gitti. Önemli bir pozisyondan yararlanamadık.
Dakika 36: Erzurumspor atağında top defansımızdan sekti. Obertan topu kontrol edebilse kalecimizle karşı karşıya kalacaktı.
Dakika 32: Sissoko hızla rakip ceza sahasına girdi ancak tek başına 2 oyuncu arasına dalınca topu kaybetti.
Dakika 27: Erzurumspor korner kullandı. Arka direkte Scuk topa vurdu ama top yan ağlarda kaldı. Büyük bir tehlike atlattık.
Dakika 26: Erzurumspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Emrah Başsan müthiş vurdu ancak Melih Ağa da aynı güzellikte topu kurtardı.
Dakika 23: Çok tehlikeli geldi sağ kanattan. Mehmet Feyzi Yıldırım ceza sahasına girdi ve içeri kesti. Sissoko topu kontrol etti ve tam şutunu atacakken savunma araya girdi. Mutlak bir golü önledi Erzurumspor savunması.
Dakika 21: Mehmet Feyzi ile tehlikeli bir pozisyon yakalayabilirdik ancak top kalecide kaldı
Dakika 19: Karşılaşma çok hızlı başladı ancak beraberlik golünden sonra iki takım da pozisyon bulamadı.
Dakika 12: İki takım da bu dakikalarda yavaşlattı oyunu.
Dakika 7: GOL! Emrah Başsan'ın golüyle skor 1-1 oldu. Uzaklaştıramadığımız pozisyonda Obertan ortaladı. Gelişine şık bir vuruş yapan Emrah Başsan'ın şutu ağlarımızla buluştu.
Dakika 3: GGGGOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL JESSEEEEEEEEE ATTI 1-0 Sissoko'nun pasında ceza sahasına giren Jesse rakibini çalımladı. Çaprazdan şutunu çeken Jesse topu ağlara gönderdi. Müthiş başladık maça.
Dakika 1:
Eskişehirspor maça başladı. Başarılar ES ES!
Maç öncesi: İki takım sahaya geldi. İstiklal Marşımız.
Maç öncesi: Bando Es Es ve Eskişehirspor taraftarları maç öncesinde yine renkli görüntüler veriyor.

İŞTE ESKİŞEHİRSPOR'UN İLK 11'İ

Eskişehirspor: Melih Ağa, Mehmet Feyzi Yıldırım, Mevlüt Çelik, Berkay Dabanlı, Cemali Sertel, Furgan Polat, Mehmet Özcan, Ibrahim Sissoko, Marko Milinkovic, Kamal Issah, Jesse Sekidika

Erzurumspor: Ibrahim Sehic, Hasan Hatipoğlu, Merthan Açıl, Mücahit Albayrak ,Gabriel Obertan, Emrah Başsan, Jugurtha Hamroun, Jasmin Scuk, Osman Çelik, Murat Uçar , Mickael Pote

3. randevu

Eskişehirspor ve BB Erzurumspor bugün tarihlerindeki 3’ncü karşılaşmaya çıkıyor. Daha önce oynadıkları 2 maçın 1’ni Eskişehirspor kazanırken, diğerini de BB Erzurumspor kazandı. İki ekip ilk kez 22 Ekim 2017’de Eskişehir’de karşı karşıya geldi. Siyah Kırmızılılar evindeki maçtan 3-1 galip ayrıldı. İkinci maç ise Erzurum’da oynandı bu karşılaşmada da ev sahibinin 2-1 galibiyetiyle bitti. Bu iki maçta atılan toplam 7 golün 4’ü Es Es’ten, 3’ü de Erzurumspor’dan geldi

Maçı Caner Ak yönetecek

Bugün saat 16. 30’da Yeni Eskişehir Stadyumu’da oynanacak olan Eskişehirspor- B B Erzurumspor karşılaşmasını Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Caner Ak yönetecek. Ak’ın yardımcılıklarını ise Furkan Ürün ve Emrah Ünal yapacak. Caner Ak, son olarak 24 Kasım 2018 Tarihinde Eskişehir’de oynan 2-2 beraberlikle sonuçlanan Ümraniyespor karşılaşmasını yönetmişti.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 24 Kasım 2019 12:35

Haftaya yensinler 1 değil 3 puan gelir..taraftar da havaya girer.

1 3 Cevap Yaz
Hasan 24 Kasım 2019 00:01

Erdal Akdari neden oynamıyor.Eses'ten ayrıldı mı.

1 4 Cevap Yaz
Bilmem ki 23 Kasım 2019 22:05

Maç bitmek üzere forvet defansa yardıma neden gelmiyor?

0 3 Cevap Yaz
Sezar 23 Kasım 2019 21:30

Herkes seyirci dalkavukluğu yapıyor. Gerçeği görelim, bir puanı özellikle melih’e acele ettirerek seyirci kaybettirdi. Antalya’da olduğu gibi.

0 6 Cevap Yaz
S Yörükoğlu 23 Kasım 2019 20:18

Furgan çıkıyor H. İbrahim öner giriyor ve takımın çöküşü başlıyor. M. Feyzi yorgunluktan öldü yerine adam almıyorsun. Mevlüt çok acemice hareket ediyor. Erdal Akdarı ve Hakan Aslantaş kendine gelmeli.

1 3 Cevap Yaz
nerdesiniz 23 Kasım 2019 19:52

EsEs taraftarına bu eziyeti çektirenlere ve sebep olanlara ne diyelim.

0 3 Cevap Yaz
AOD 23 Kasım 2019 19:03

Coşkun hoca sende hiçbir şey degilmişsin.Niye Eskişehirli bir teknik adamla çalışılmıyor diye mücadele verdik boşa uğraşmışız.Erdal, Emre bu takıma ne yaptı

1 2 Cevap Yaz
Bülento 23 Kasım 2019 18:16

Melih topları durmadan çıkarıyor, bizim defans ne yapıyor o anda ..?

0 7 Cevap Yaz
Esesli 23 Kasım 2019 14:08

İnşallah

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi