Eskişehirspor - İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - İstanbulspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor bugün ligin 32’inci haftasında İstanbulspor’u ağırlayacak. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor haberleri

Covid-19 arası sonrası sıkıştırılan fikstür gereği bir hafta içinde oynaması gereken üç maçtan ikisini, Altay beraberliği ve Ümraniye yenilgisi ile geride bırakan Eskişehirspor, bu akşam sahasında İstanbulspor’u ağırlayarak üç maçlık seriyi tamamlayacak.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Eskişehirspor bu akşam saat 20.00'da Yeni Eskişehir Stadyumu’nda İstanbulspor’u konuk edecek.

Eskişehirspor - İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Maç, beIN SPORTS MAX HD 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor – İstanbulspor maçını kim yönetecek?

Eskişehirspor-İstanbulspor maçını, Ankara Bölgesi Üst Klasman hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Yardımcıları ise Murat Temel, Anıl Usta ve Alkım Aksoy olacak.

eskisehirspor-istanbulspor-maci-saat-kacta-06-07-2020.jpg

Yerli ve genç futbolcuların mücadelesi

Ligin 32’nci haftasında bu akşam Eskişehirspor’un konuğu olacak İstanbulspor, Akhisarspor maçında olduğu gibi Eskişehirspor maçına da genç oyuncu ağırlıklı bir takımla çıkmak istiyor.

Es Es bu haftaki rakibi İstanbulspor’da, kalan maçlarda genç ağırlıklı bir kadroyla yola devam eden takımlardan biri oldu. Hafta içi mesaisinde Akhisarspor ile karşılaşan, Alperen, Mehmet Yeşil, Egemen ve Kağan gibi genç oyuncuları da oynatan Teknik Sorumlu Orhan Çıkırıkçı, “Eskişehirspor maçında kendi çocuklarımıza şans vereceğiz’ diyerek, kadroya başka genç oyuncular takviye edeceği mesajını verdi.

Onur mücadelesi veren Eskişehirspor ve kalan maçlarını genç oyuncu ağırlıklı bir kadroyla tamamlamak isteyen İstanbulspor takımlarının, bu kararı göz önüne alındığında, bu akşam Türkiye profesyonel futbol liglerinin yaş ortalaması en küçük iki takımın mücadelesi olacak.

İstanbulspor ile 27’inci karşılaşma

Lig 32’nci hafta maçında bu akşam 20.00’de Eskişehir’de karşılaşacak Eskişehirspor ve İstanbulspor takımları, tarihte bugüne kadar 26 maçta kozlarını paylaştı. Siyah Kırmızılar, 10 maçta galibiyet elde ederken, rakip takım ise 8 maçta sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Her iki takım 8 mücadelede ise birbirine üstünlük sağlayamadı. Diğer taraftan İstanbulspor’u, Eskişehir’de 12 maçta ağırlayan Eskişehirspor, bu maçlarda 7 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 3 maçtan ise yenilgiyle ayrıldı.

İlk devrede İstanbulspor kazandı

Eskişehirspor, ligin ilk devresinde deplasmanda İstanbulspor’a 1-0 mağlup olmuştu. İstanbulspor ile deplasmanda oynanan maça, Ekrem, Mevlüt Çelik, Erdal Akdarı, Hakan Aslantaş, İbrahim Sissoko, Ferhat Kiraz, Kamal Issah, Furgan Polat, Mehmet Özcan, Jesse Sekidika ve Emre Güral gibi ideal kadrosuyla çıkan Eskişehirspor, rakibine 1-0 mağlup olmuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi