Eskişehirspor - Demirspor maçı canlı yayınlanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Demirspor maçı canlı yayınlanacak
A
a

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ikinci devre, Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor. Eskişehirspor, 6. Grup'ta ligin 14. haftasında diğer Eskişehir temsilcisi Demirspor'u Yeni Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek. Maç, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00'te başlayacak ve ESTV ekranlarından canlı yayınlanacak. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ikinci devre Pazar günü (yarın) oynanacak maçlarla başlayacak. Eskişehirspor, 6. Grup’ta ligin 14’üncü haftasında bir diğer Eskişehir temsilcisi Demirspor’u konuk edecek. 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç ESTV ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Ahmet Deniz Canoruç anlatacak.

Eskişehirspor ile Demirspor arasında gerçekleşecek olan derbi, futbol tutkunlarını heyecanlandırmaya aday. İki takım arasındaki mücadele, hem grup sıralamasında üst sıraları hedefleyen Eskişehirspor için hem de kümede kalma mücadelesi veren Demirspor için kritik bir öneme sahip.

ESTV'nin canlı yayını aracılığıyla taraftarlar, bu çekişmeli mücadeleyi takip edebilecekler.

Bilet satışı devam ediyor

Eskişehirspor-Demirspor karşılaşmasının bilet satışı devam ediyor. Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, “4 Şubat Pazar günü saat 14.00’te oynanacak olan Eskişehirspor - Eskişehir Demirspor müsabakasının biletleri, yarım sezonluk kombine biletler http://passo.com.tr ve stadyum gişelerinde satışa devam ediyor. Bilet fiyatları Güney ve Kuzey kale arkaları ₺50, Doğu Maraton ₺100 ve Batı VIP ₺200 olarak belirlenmiştir” denildi.

Dem Dem umutlu başlıyor

BAL 6. Grup’ta mücadele eden Demirspor ligin ilk yarısında oldukça zorlu bir dönem geçirmişti. Dem Dem devre arasında kan kaybetse de kadrosuna takviyeler de yaptı. Tayfun Ağır, Onurcan Çiçek, Sezgin Çolpan, Birol Erdoğan, Görkem Aydın, Harun Uzunpınar ve son olarak Gaziantep FK’dan İlker’i kadrosuna dahil etti. Lokomotif iyi bir ikinci devre geçirip Bölgesel Amatör Lig’de kalmak istiyor.
 






 
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi