Eskişehirspor - Ankara TKİ maçı ne zaman? Hangi kanalda, saat kaçta?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Ankara TKİ maçı ne zaman? Hangi kanalda, saat kaçta?
A
a

BAL 6. Grup'ta lider konumda bulunan Eskişehirspor, ilk devrenin kapanış maçında güçlü rakibi Ankara TKİ'yi evinde ağırlayacak. Bu kritik mücadeleyi anadolugazetesi.com olarak sizlere canlı yayınlayacağız. Eskişehirspor - Ankara TKİ maçının canlı yayın bilgileri ve diğer detaylar haberimizde.

Sütiş Eskişehir

BAL 6. Grup'ta lider konumda bulunan Eskişehirspor, ilk devrenin kapanış maçında ligin güçlü ekiplerinden Ankara TKİ'yi ağırlayacak. Siyah Kırmızılı ekip, bu kritik müsabakada güçlü rakibi karşısında hata yapmamak ve taraftarı önünde galibiyetle ayrılarak devreyi moralli bir şekilde tamamlamak istiyor.

Geredespor'a sahasında 2-1 mağlup olan Şimşekler, bu sonuçla birlikte Teknik Direktör İbrahim Baş ile yollarını ayırmıştı. Yönetim, takımın başına Levent Kartop'u getirerek yeni bir dönemi başlatmıştı. 44 yaşındaki teknik adam, deplasmandaki kritik Çilimli galibiyetinin ardından iç sahadaki ilk maçında da 3 puan hedefliyor.

İşte Eskişehirspor - Ankara TKİ maçının canlı yayın bilgileri...

ESKİŞEHİRSPOR - ANKARA TKİ MAÇI ES TV'DE!

Anadolu Efsanesi’nin hem kendi evinde hem de deplasmanda maçlarını canlı yayınlayan ESTV, yarın da kritik maçı naklen ekranlara getirecek. Pazar 14.00’te Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Eskişehirspor-Ankara TKİ maçı ESTV’de olacak. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’nün katkılarıyla ekranlara gelecek olan maçı Ahmet Deniz Canoruç anlatacak.

Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi