Eskişehirspor - Altınordu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor - Altınordu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayın
A
a

Eskişehirspor TFF 1. Lig'in 21. haftasında güçlü rakiplerinden Altınordu ile karşı karşıya gelecek. Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek sorularının cevabı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

Eskişehirspor - Altınordu TFF 1. Lig'in 21. haftasında karşılaşıyor. Eskişehirspor, Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Altınordu'yu konuk edecek. Eskişehirspor, Altınordu ile en son 14 Eylül 2019'da karşılaşmış ve 4-1 mağlup olmuştu.

Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda en son 21 Aralık 2019’da Balıkesirspor’u konuk eden Es Es, rakibine 2-1 kaybetmişti. Bolu deplasmanında ilk devrenin perdesini kapatan Es Es, Keçiören deplasmanında ikinci yarıya başlamıştı. Daha sonra stadyumun çatısında yaşanan sıkıntı nedeniyle iç sahada oynanması gereken Adanaspor maçı Afyon Zafer Stadyumu’nda oynanmıştı. Ardından Bursaspor deplasmanına giden Es Es, çatının onarılmasının ardından tam 50 gün sonra bugün kendi sahasında taraftarı önüne çıkacak.

Eskişehirspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Eskişehirspor ve Altınordu bugün (08.02.2020) saat 16.30’da Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maç ile birlikte tarihlerindeki 19’uncu karşılaşmalarına çıkıyor. 

Eskişehirspor Bursaspor maçı hangi kanalda?
Maç, beIN Sports Max kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Eskişehirspor maçını kim yönetecek?
Bugün saat 16.30’da çatılarındaki hasarları giderilerek yeniden kullanıma açılan Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Eskişehirspor-Altınordu karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Emre Malok yönetecek. Malok’un yardımcılıklarını ise Sebahattin Altay ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Emre Malok Es Es’in son olarak 18 Ekim 2019 tarihinde Akhisar’da oynadığı maçı yönetmişti. Ev sahibi ekip maçtan 2-1 galip ayrılmıştı.

Kora kor rekabet
İki takımın daha önce oynadıkları 1’i hazırlık 17’si resmi olmak üzere toplam 18 maçtan Eskişehirspor 8 galibiyetle ayrılırken, Altınordu 7 kez güldü. 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda atılan toplam 53 golün 29’u Siyah-Kırmızılılardan, 24’ü de İzmir ekibinden geldi.

Son maçlarda üstünler
İki takım tarihlerinde ilk kez 20 Mart 1966 tarihinde Eskişehir’de karşılaştı. Maçı Eskişehirspor Nihat Atacan’ın attığı golle 1-0 kazandı. Son karşılaşma ise 14 Eylül 2019’da Bornova Stadı’nda oynandı ve Altınordu bu karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Her iki takım da bugün yerli futbolcularla mücadele edecek.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
vatandaş 8 Şubat 2020 12:21

maraton üst açılsın

1 1 Cevap Yaz
vatandaş

ben size dedim, maraton üstü açın, dolduğunu görün. bir sonraki maçta biraz daha erken açın diyeceğim de, siz yine bildiğinizi okursunuz.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi