Eskişehirliler soruyor; Bize ne oldu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirliler soruyor; Bize ne oldu?
A
a

Eskişehir'de geçtiğimi gün otogardaki kavgayı ayırmak isteyen şahıs bıçaklanarak öldürülmüştü. Yine Eskişehir'de, bir şahıs kavgayı ayırmak isterken bacağından bıçaklandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de üst üste yaşanan kavga ayırma sırasında yaşanan bıçaklama olayı "Bize ne oldu?" diye sormamıza neden oluyor. Eskişehir'de, bir otobüs firması görevlisi ile yolcular arasında yaşanan kavgayı ayırmak isteyen bir başka firmanın görevlisi Vahit Ayrım, göğsünden aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti. Bu olayın acısı dinmeden dün akşam benzer bir olay daha yaşandı. Gördüğü bir kavgayı iyi niyetle ayırmak isteyen şahıs bacağından bıçaklandı.

Eskişehir'de meydana gelen olay 71 Evler Mahallesi Çevre Yolu Meydanındaki Terzievler Üst Geçidi yanında yaşandı. Dün akşam saat 17.00 sıralarında O.K. (19), iki erkek şahsın kavga ettiğini görerek kavgayı ayırmak için aralarına girdi. Bu esnada şahıslardan biri kendisine hakaret edince, şahsın çenesine yumruk attı. Yaşanan kavga üzerine üzerine şahıslar, O.K.'yı darp edip sağ bacağının baldır tarafından bıçakladı. Öte yandan polis ekipleri, olayla ilgili çalışma başlatırken, olayın şüphelisi olduğu iddia edilen F.M. isimli şahıs aranıyor.

Eskişehir otogarında korkunç cinayet!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sedat 19 Kasım 2019 15:43

Nasıl nasıl olduğu değil nasıl önüne geçilip mani olunur . Kendini Eskisehirin sahibi sanan 2 3 gurubun yanında kanıtlamak isteyen veya o grupların kullanıla bilinecek birton genç ile dolu Bunların en basinda da uyusturucu Emniyete düşen grev çok büyük ..

0 1 Cevap Yaz
refik

Neden emniyete dusen görev buyuk oluyor. Huzur kenti olunca ödülü belediye alıyor. Belediye zabıtasına görev yok mu?

1 0
Recai benli 19 Kasım 2019 15:14

Nemi oldu , zaten böyleydi sadece belediyeleri yağlamak için huzur kenti falan gibi safsatalar sallanıyordu o kadar . Eskişehirdeki adli olaylar kendi ölçeğindeki diğer şehirlerle üç aşağı beş yukarı her zaman aynı olmuştur . Sadece olayların kamuoyuna yansıtılış şekli farklı farklıdır o kadar .

3 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi