Eskişehir Şehir Hastanesi'ne 110 hasta nakledildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Şehir Hastanesi'ne 110 hasta nakledildi!
A
a

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 30 Ekim'de başlayacak olan hasta kabulüne dönük hazırlıklar sürüyor...

Sütiş Eskişehir
30 Ekim’de hasta kabulüne başlayacak olan Eskişehir Şehir Hastanesi’nde hazırlıklar devam ediyor.  Son olarak Eskişehir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 110 hasta ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne taşındı. Açılışı için gün sayan Eskişehir Şehir Hastanesi, 30 Ekim’de hasta kabulüne başlayacak. Bu kapsamda Devlet Hastanesi de Eskişehir Şehir Hastanesi’ne taşınacak. Dün itibariyle başlayan taşınma işlemleri bugün saat 20.00’ye kadar devam edecek.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde ek ücret var mı?
Konuyla ilgili açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, “30 ambulansla hizmet veriyoruz. Gün içinde bitirmeyi planlıyoruz. Emniyet gerekli tedbirleri aldı, yollarımızı açtı. Şehir Hastanesi Acil’i hizmet vermeye başladı. Bir de çok fazla soruluyor; ek ücret hiçbir şekilde alınmıyor” dedi. 


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Halil kutlu 28 Ekim 2018 23:30

Memduh bey ; Her olumsuz olaydan hükümete çakmayı bırakın. 60-70 lerin köhnemiş yöntemleriyle bir yere varamazsınız.Çakallar diye başlıyorsunuz ama bakın o çakalların yaptığı hastaneyi belkide ilk önce siz kullanacaksınız.Çakal olmayanlarıda görüyoruz kimlerle kol kola yürüyor , kimleri meclise sokuyor üstelik memlekete bir çivi bile çakmadıkları dikilir ağaçları bile yokken. ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZZZZZZZ..........

1 1 Cevap Yaz
memduh 28 Ekim 2018 16:57

Sağlığın 'ÖVzealleşxmiş'biçimi bu milletinm parkasını ç alarak fiuyaka yapmaktır efenhdiler! 'Cumhuriylet' bu tür numaraları yutmama yemini için and iç tiği bu parac ı çakalylıkalarna el vermeyenm bir bilinhçle cevap veremeli!

2 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi